Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Marianne Woldbye Tholin, tiltrædende CEO i Devoteam. (Foto: Devoteam / CARSTEN LUNDAGER)

Devoteams nye topchef, Marianne Woldbye Tholin, skal fordoble omsætningen i den danske forretning

Med ansættelsen af Marianne Woldbye Tholin som ny dansk landechef stiler Devoteam efter, at selskabets omsætning løftes fra 500 millioner kroner til en milliard kroner frem mod 2026. Væksten skal blandt andet komme fra målrettede opkøb, lyder det.

It-konsulenthuset Devoteam har indsat Marianne Woldbye Tholin som ny landechef i Danmark.

Fra 1. april, hvor hun overtager direktørposten fra den mangeårige danske landechef Søren Nielsen, skal hun være med til at eksekvere på selskabets ambitiøse plan om at fordoble omsætning fra 500 millioner til en milliard kroner på fire år, skriver ITWatch.

En af nøglerne vil være at fortsætte de strategiske opkøb, lyder det.

"Den (væksten red.) skal komme fra alle de fem områder, vi dækker. Devoteams globale strategi er enten at være bedst på et område eller at fravælge det. Det var for eksempel baggrunden for at købe invisio, som er stræk inden for kunstig intelligens og datadrevet ledelse. Det er et kæmpe vækstområde," siger Marianne Woldbye Tholin til ITWatch.

Tilbage i oktober blev Devoteam afnoteret fra den franske børs.

I dag er det selskabets to stiftere samt kapitalfonden KKR, der ejer selskabet. Med kapitalfonden i ryggen kommer også en større investeringsparathed, hvad angår opkøb, skriver mediet.

Skal samle hele selskabet

Marianne Woldbye Tholin kommer fra en stilling som senior vice president i Columbus.

Hun har tidligere været vice president i KMD og direktør i Tryg.

“Hendes første og væsentligste job bliver at samle den velkendte konsulentforretning og de senere års strategiske opkøb under ét samlet Devoteam,” meddelte selskabet i forbindelse med hendes ansættelse.

Det sker efter, at Devoteam i de senere år har opkøbt de tre virksomheder Inviso med 67 medarbejdere, Cloudeon med 100 medarbejdere og Jayway med 240 medarbejdere, som altså nu skal samles og integreres i Devoteam.

De tre selskaber har hidtil beholdt deres identitet og navne, men det skal ændres nu.

Devoteam købte Cloudeon med 100 medarbejdere i efteråret 2021 med det klare mål at købe sig til stærke kompetencer og bane vejen ind på vækstprægede markeder.

Franske Devoteam har globalt set omkring 8.000 medarbejdere, hvoraf nogle hundrede sidder i Danmark, hvor Devoteam har hovedkvarter i det nordlige København.