Artikel top billede

(Foto: Microsoft PR)

Microsoft tester MacOS-lignende Bluetooth-indstillinger

Windows’ bluetooth-indstillinger står til måske at blive ændret til noget, som minder mere om MacOS.

Microsoft er begyndt at teste nye bluetooth-indstillinger i Windows 11 Quick Settings-menuen, som minder mere om MacOS, skriver medier Thurrott.

Formålet er at gøre det nemmere at administrere pc’ens bluetooth-enheder, og indstillingen er tilgængelig på Windows Insiders i Dev Channel, der kører preview build 22563.

Som det er i dag, kan brugeren i Windows 11 Quick Settings-menuen se enheder, som er tilknyttet pc’en, men brugeren skal gå til selve app’en for at tilslutte eller frakoble en enhed.

Med den nye metode vil brugeren kunne tilslutte, frakoble og se batteriniveauet på enheder direkte fra Quick Settings-menuen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere