Artikel top billede

(Foto: Microsoft PR)

Microsoft tester MacOS-lignende Bluetooth-indstillinger

Windows’ bluetooth-indstillinger står til måske at blive ændret til noget, som minder mere om MacOS.

Microsoft er begyndt at teste nye bluetooth-indstillinger i Windows 11 Quick Settings-menuen, som minder mere om MacOS, skriver medier Thurrott.

Formålet er at gøre det nemmere at administrere pc’ens bluetooth-enheder, og indstillingen er tilgængelig på Windows Insiders i Dev Channel, der kører preview build 22563.

Som det er i dag, kan brugeren i Windows 11 Quick Settings-menuen se enheder, som er tilknyttet pc’en, men brugeren skal gå til selve app’en for at tilslutte eller frakoble en enhed.

Med den nye metode vil brugeren kunne tilslutte, frakoble og se batteriniveauet på enheder direkte fra Quick Settings-menuen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere