Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Frameo)

Den danske softwaresucces Frameo indsætter Kamstrup-chef Henrik Mørck Mogensen som CEO

Frameo, som udvikler software til digitale billedramme, indsætter Kamstrup-profilen og tidligere Systematic-direktør Henrik Mørck Mogensen som ny topchef.

Danske Frameo, der udvikler software til digitale billederammer, får ny topchef. Det oplyser selskabet i en meddelelse.

Det bliver Henrik Mørck Mogensen, der tidligere har haft ledende stillinger hos både Kamstrup og Systematic, der kommer til at afløse Henrik Kristensen på direktør-posten.

"Potentialet i Frameo er enormt med et unikt produkt og et ambitiøst team. Det potentiale glæder jeg mig til at realisere og udbygge sammen med Frameo-teamet," siger Henrik Mørck Mogensen ifølge en pressemeddelelse om sit nye job.

Kæmpe vækst

Frameos software gør det blandt andet muligt for folk at overføre billeder direkte fra deres telefon til en digital billedramme, og selskabet har haft så stor succes med sit produkt, at det i fjor indtog andenpladsen i Computerworlds Top 100-konkurrence.

Selskabet har bånd til den elektronikkoncern Denver, der er stiftet af erhvervsfolkene Torben Ulrich og Henrik Kristensen, som altså også har stiftet og drevet Frameo.

Udover Torben Ulrich er Frameo også stiftet af Kasper Borup, Nikolaj Schmidt og Emilie Christiansen.

Blandt selskabets kunder finder vi blandt andet de kinesiske elektronikproducenter, der udvikler digitale billede.

Alene idet seneste årsregnskab fra 2020/21 leverede Frameo en bruttofortjeneste på 16,8 millioner kroner. Det er mere end fire gange så meget som resultatet året forinden, der lød på 3,9 millioner.

Bundlinjen landede på 9 millioner mod 1,5 millioner året før.

Frameo oplyser desuden, at det i den nærmeste fremtid planlægger at udvide medarbejderstaben betragteligt, og derfor står foran at skulle ansætte yderligere 10 udviklere.