Artikel top billede

(Foto: Christopher Gower/Unsplash)

Her er 10 super-spændende it-stillinger, der er ledige nu

Vi har fundet 10 ledige it-stillinger hos både private og offentlige arbejdspladser, som du kan søge netop nu.

I denne uge har vi fokus på test. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som RISMA Systems, Banedanmark og Vertica.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

KMD søger test spe­ci­a­list for KMD Workzone, Ballerup

Har du lyst til at sikre it med indsigt i vores løsninger til kunderne? Har du lyst til at få fingrene godt ned i ”muldet”? Så kan du meget vel være den kvalitetsbevidste test-specialist, vi søger til KMD Workzone.

KMD Workzone har de seneste år haft en betydelig vækst inden for digitalisering af den offentlige sektor i Danmark, og vi vil med denne indsats styrke vores kompetencer til at sikre leverancekvalitet på tværs af vores kunder i KMD Workzone.

I rollen som test-specialist vil du arbejde tæt sammen med vores kunder og medvirke til at udvide den indflydelse og forretning, som vi i dag har hos disse kunder.

Du vil indgå i et team af erfarne konsulenter i KMD Workzones Consulting-afdeling, hvor du får en enestående chance for både at påvirke vores teststrategier, værktøjer samt vokse fagligt og personligt med de mange spændende opgaver og udviklingsmuligheder.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger test con­sul­tant, København

Vil du fordybe dig i de funktionelle aspekter af store softwareprojekter, der digitaliserer og dygtiggør Danmark? Så er det dig vi søger til vores kontor i København.

Du kommer til at være med til at udvikle samfundskritiske it-systemer, der ikke bare har en betydning for vores kunder i det offentlige eller i pensions-, forsikrings- eller a-kassebrancherne, men for mennesker på tværs af det danske samfund.

Du er altid en del af et projektteam med analytiker- og udviklerkolleger fra Netcompany, som sammen sidder ude hos kunden. Her er du bindeleddet mellem kunden, deres forretningsbehov og vores tekniske løsning.

Du kan samle trådene mellem forretningsmæssige og it-tekniske problemstillinger, og du kan forklare forretningsbehov til udvikleren og tekniske aspekter til kunden.

Læs hele annoncen her.

Edlund søger en stærk og erfaren test­ka­pa­ci­tet, Frederiksberg

Er du på udkig efter et unikt, spændende og alsidigt job som kredser sig om én af de mest komplekse systemløsninger i it-branchen?

Har du en stærk testværktøjskasse? Kunne du tænke dig at være en del af et team med høj testfaglighed? Vækker ovenstående din interesse, så er du måske den testkapacitet vi leder efter i Edlund netop nu!

Om rollen skal hedde test-coach, -facilitator, -master, -manager eller -metodekonsulent kan du være med til at bestemme, da vi af denne rolle forventer, at du har lyst til og motiveres af, at sætte dit eget præg på tingene.

Vi kan garantere at arbejdet vil blive alsidigt, med opgaver der involverer alt lige fra strategisk arbejde til mere praktiske og operationelle opgaber. Du kommer til at indgå i et mindre team som består af både fastansatte og konsulenter. Teamet er under opbygning, så din rolle vil også være at sætte et præg herpå.

Læs hele annoncen her.

Sygeforsikringen "danmark" søger – til pro­jek­tan­sæt­tel­se på 2 år – test­ma­na­ger med flair for teknik, København

Sygeforsikringen "danmark er en organisation med 180 engagerede medarbejdere og specialister fordelt på otte forskellige lokationer rundt om i landet.

Medlemstilfredsheden og medarbejdertrivslen er i top, og vi er mere end én gang de senere år kåret til det forsikringsselskab i landet, som har det bedste omdømme.

Vil du også være en del af succesen, så søger vi hurtigst muligt en testmanager med flair for teknik til en projektansættelse på to år.

Vi tilbyder dig en attraktiv, værdibaseret arbejdsplads med faglige udfordringer, gode og familievenlige arbejdstider og et positivt, uhøjtideligt og fagligt engageret miljø.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger Test­ma­na­ger til stort og spændende SAP-im­ple­men­te­rings­pro­jekt, København

Vil du være med til at sikre, at vores kommende store SAP-projekt bliver testet korrekt? Og sideløbende og videre frem opbygge hele testområdet i Banedanmarks It?

Banedanmark skal løfte den nuværende SAP-løsning til det nye SAP S/4HANA og i samme projekt re-implementere løsningerne til anlæg og vedligeholdelse af jernbanen. SAP S/4HANA vil blive implementeret af en ekstern leverandør i tæt samarbejde med Banedanmark.

Projektet starter i marts og løber til starten af 2024. Den eksterne leverandør har ansvaret for al test i projektet, men Banedanmark ønsker at ansætte en testmanager, der i samarbejde med den eksterne leverandør kan sikre det optimale testforløb.

SAP S/4HANA-projektet vil være din primære opgave, men sideløbende og efterfølgende håber vi, at du kan bygge generelle testkompetencer og -processer op i Banedanmark.

Læs hele annoncen her.

RISMA Systems søger test manager til børsnoteret softwarevirksomhed, Glostrup

Er du struktureret og kvalitetsbevidst? Brænder du for at levere kvalitetsløsninger? Og synes du samtidig, det er spændende at være del af en børsnoteret virksomhed i kraftig vækst, hvor alle funktioner arbejder sammen om et fælles mål? Så har vi brug for dig!

Som Test Manager kommer du til at arbejde tæt med vores CIO, udviklingsafdeling og produktudvikling, samt den videre udvikling af vores softwareplatform.

Du får det fulde ansvar for test og kvalitetssikring af vores platform. Du bliver en del af et team af udviklere og produktspecialister, og du får ansvaret for en gruppe deltids-testere.

Du får det fulde ansvar for teststrategien, testkvaliteten, rapportering og testcases, som ugentligt skal udføres.

Læs hele annoncen her.

Vertica søger erfaren software-tester/QA-konsulent, Aarhus

Kunne du tænke dig at være med til at skabe nogle af landets største e-handelsløsninger? Og vil du bruge din forretningsforståelse og testkompetencer til at hæve kvaliteten af vores løsninger yderligere?

Som software-tester i Vertica kommer du til at arbejde sammen med nogle af branchens dygtigste .NET-udviklere, frontend-udviklere, grafiske designere og UX-konsulenter. Du vil endvidere blive en del af vores testfaggruppe med fokus på test og kvalitetssikring.

Du vil i samarbejde med et par faste teams og kunder udføre testrelaterede opgaver.

Som testere i Vertica arbejder vi overordnet med tre forskellige slags opgaver: Skrive/reviewe opgavebeskrivelser, teste leverancer og overdrage leverancer til test hos kunden.

Læs hele annoncen her.

KOMBIT søger nye test/QA managers, København

Kunne du se dig selv være en del af et team bestående af højt kvalificerede og engagerede medarbejdere, som ønsker at arbejde med test- og kvalitetssikring for det digitale Danmark?

Så læs endelig videre – for vi søger netop tre nye Test Managere til KOMBIT.

I KOMBIT arbejder vi for at digitalisere Danmark. Vi er en specialiseret indkøbsorganisation, som indkøber store samfundsunderstøttende it-systemer på kommunernes vegne med et klart formål for øje: bedre, billigere og mere sammenhængende digitalisering til gavn for alle danskere.

Dine kommende kollegaer er drevet af KOMBITs mål om at skabe værdi for borgerne og understøtte det danske velfærdssamfund. Vi tilbyder dig et job, hvor det at skabe samarbejde på tværs af mange faggrupper og store it-projekter er omdrejningspunktet for at udbrede det vigtige arbejde med digitalisering til danskerne og de danske kommuner. Samtidig bliver du en del af en virksomhed, der står i udviklingens tegn.

Læs hele annoncen her.

Himsa søger sw test og QA-lead, København

Vi sætter en ære i at lave solid, kvalitetssikret software hos HIMSA – Skal du med på holdet?

Vi søger en dygtig og engageret kollega, der kan hjælpe med at sikre at vores procedurer og produkter har den rette kvalitet til at supportere høreapparatsindustrien.

Vi er en spændende arbejdsplads med i alt 21 ansatte, hvor du vil arbejde med vores processer og test i forhold til at sikre vores høje kvalitet på løsninger som anvendes af verdens førende producenter af høreapparater.

Hos HIMSA sætter vi trivsel og arbejdsglæde i højsædet, og derfor er det også normalt, at flere af dine kommende kollegaer har høj anciennitet i virksomheden. På den anden side, vil vi også gerne udfordres og tilegne os nye vinkler og få nye impulser. Vi værdsætter derfor at du er en type der kommer frem med dine meninger, og er konstruktiv i din tilgang til opgaver og mennesker.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger agil QA engineer – til udvikling af test, Vejle

Brænder du for kvalitet og er du en erfaren softwaretester, der har set og oplevet, hvor vigtig udvikling af automatiseret test er, så er det måske dig, vi søger i Unik Bolig.

Vi søger en softwaretester, der har lyst til at prøve kræfter med udvikling af automatiseret test i DevOps sammenhæng. Du behøver ikke have erfaring eller kendskab til test i relation til DevOps på forhånd - den rejse tager vi sammen.

Vi vægter vidensdeling og sparring med kollegaer højt, derfor har vi opbygget erfagrupper (Guilds) på tværs af organisationen, hvor det er muligt at nørde med test og sætte nye mål og indføre nye arbejdsgange.

Sammen med vores øvrige softwaretestere bliver du og dine erfaringer omdrejningspunktet i udvikling af test-set up for etablering, udvikling og monitorering af automatiseret test på alle niveauer i DevOps-sammenhæng.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Spændende arbejdspladser som Magasin, Telmore og Banedanmark er lige nu på jagt efter it-folk. Søg en af stillingerne her.

Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu
Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu
Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu