Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

FBI beskylder kinesiske ZTE for at have begået visum-svindel

Ifølge FBI kan den kinesiske teknologivirksomhed ZTE have begået svindel med medarbejdernes visumtilladelser i USA, oplyser agenturet ved en verserende retssag.

Ved en høring i den føderale domstol i Dallas har FBI-agenten Marcus Wondergem fortalt, at kinesiske statsborgere, som blev bragt til USA på et forskningsvisum, gik på arbejde hos ZTE Corp i New Jersey i stedet for at lave forskningsaktiviteter, skriver Reuters.

De ankomne kinesiske statsborgere havde flere måneder, hvor de ikke var i nærheden af det laboratorium, som de efter sigende skulle forske ved, sagde FBI-agenten.

De skulle have forsket sammen med professoren Gee-Kung Chang, som nu anklages for at bidrage til svindel. Han erklærer sig ikke skyldig.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere