Artikel top billede

Discord sagde nej til Microsoft-opkøb sidste år – nu vil milliardselskabet lade sig børsnotere

Den sociale platform Discord er i øjeblikket i dialog diverse investeringsbanker om at blive børsnoteret.

Hvis du har en drøm om at investere i den digitale kommunikationsplatform Discord, så læs med her.

Det tyder nemlig på, at Discord allerede vil lade sig børsnotere i år, og at selskabet er i dialog med folk fra forskellige investeringsbaner om at få en såkaldt direct listing, som er en form for børsnotering, hvor selskabets aktier sælges direkte til investorer og der ikke udstedes nye aktier.

Det skriver Yahoo!Finance baseret på Bloomberg.

Selskabet kan dog stadig nå at vælge den mere traditionelle IPO, hvor der udstedes nye aktier, det er angiveligt ikke helt afgjort.

Ved seneste vurdering lev Discord ifølge mediet vurderet til 15 milliarder dollar – svarende til 101 milliarder danske kroner.

Microsoft blev afvist sidste år, da tech-giganten forsøgte at købe Discord for 12 milliarder dollar – svarende til 81 milliarder kroner.

Discord er særligt populært blandt gamermiljøet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere