Artikel top billede

Discord sagde nej til Microsoft-opkøb sidste år – nu vil milliardselskabet lade sig børsnotere

Den sociale platform Discord er i øjeblikket i dialog diverse investeringsbanker om at blive børsnoteret.

Hvis du har en drøm om at investere i den digitale kommunikationsplatform Discord, så læs med her.

Det tyder nemlig på, at Discord allerede vil lade sig børsnotere i år, og at selskabet er i dialog med folk fra forskellige investeringsbaner om at få en såkaldt direct listing, som er en form for børsnotering, hvor selskabets aktier sælges direkte til investorer og der ikke udstedes nye aktier.

Det skriver Yahoo!Finance baseret på Bloomberg.

Selskabet kan dog stadig nå at vælge den mere traditionelle IPO, hvor der udstedes nye aktier, det er angiveligt ikke helt afgjort.

Ved seneste vurdering lev Discord ifølge mediet vurderet til 15 milliarder dollar – svarende til 101 milliarder danske kroner.

Microsoft blev afvist sidste år, da tech-giganten forsøgte at købe Discord for 12 milliarder dollar – svarende til 81 milliarder kroner.

Discord er særligt populært blandt gamermiljøet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere