Artikel top billede

(Foto: Iben Valery)

Lækket notat antyder skår i glæden mellem Microsoft og den amerikanske hær i trecifret milliardaftale om HoloLens

Microsoft har en kontrakt til 22 milliarder dollar – svarende til 149 milliarder kroner – som omhandler leverance af HoloLens 2 IVAS, men Microsoft frygter nu, at USA’s militær er utilfredse med produktet.

Microsofts HoloLens 2-partnerskab med det amerikanske militær til en værdi af 149 milliarder kroner er tilsyneladende ikke en dans på roser.

Det skriver medierne Winbuzzer og Business Insider baseret på et lækket notat fra softwaregiganten.

Aftalen går under navnet Integrated Visual Augmentation System (IVAS), og i den indgår det, at Microsoft skal levere 120.000 HoloLens 2-enheder. Der har været tests siden slutningen af 2021, og nu skal Microsoft til at have feedback fra militæret, men det lækkede notat antyder, at Microsofts folk ikke just er optimistiske omkring den kommende feedback.

"Vi (Microsoft) går ind i begivenheden og forventer negativ feedback fra kunden," skriver David Marra, General Manager for AI og Mixed Reality hos Microsoft, i notatet ifølge medierne, og han fortsætter:

"Vi forventer, at soldaternes stemning fortsat vil være negativ, da pålidelighedsforbedringer har været minimale i forhold til tidligere begivenheder."

Frank Shaw, CVP for kommunikation hos Microsoft maner dog til ro ved at sige, at aftalen er "en del af en løbende proces for at engagere sig direkte med soldaterne for yderligere at forbedre og forbedre enheden," skriver Winbuzzer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?