Artikel top billede

(Foto: Iben Valery)

Lækket notat antyder skår i glæden mellem Microsoft og den amerikanske hær i trecifret milliardaftale om HoloLens

Microsoft har en kontrakt til 22 milliarder dollar – svarende til 149 milliarder kroner – som omhandler leverance af HoloLens 2 IVAS, men Microsoft frygter nu, at USA’s militær er utilfredse med produktet.

Microsofts HoloLens 2-partnerskab med det amerikanske militær til en værdi af 149 milliarder kroner er tilsyneladende ikke en dans på roser.

Det skriver medierne Winbuzzer og Business Insider baseret på et lækket notat fra softwaregiganten.

Aftalen går under navnet Integrated Visual Augmentation System (IVAS), og i den indgår det, at Microsoft skal levere 120.000 HoloLens 2-enheder. Der har været tests siden slutningen af 2021, og nu skal Microsoft til at have feedback fra militæret, men det lækkede notat antyder, at Microsofts folk ikke just er optimistiske omkring den kommende feedback.

"Vi (Microsoft) går ind i begivenheden og forventer negativ feedback fra kunden," skriver David Marra, General Manager for AI og Mixed Reality hos Microsoft, i notatet ifølge medierne, og han fortsætter:

"Vi forventer, at soldaternes stemning fortsat vil være negativ, da pålidelighedsforbedringer har været minimale i forhold til tidligere begivenheder."

Frank Shaw, CVP for kommunikation hos Microsoft maner dog til ro ved at sige, at aftalen er "en del af en løbende proces for at engagere sig direkte med soldaterne for yderligere at forbedre og forbedre enheden," skriver Winbuzzer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere