Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal)

Tidligere Parken-boss Lars Bo Jeppesen ny nordisk chef for Snap - skal åbne kontor i København

Tidligere direktør for Parken Sport & Entertainment, Lars Bo Jeppesen, tiltræder som nordisk direktør for Snap, der står bag Snapchat.

Den tidligere Parken-direktør, Lars Bo Jeppesen, bliver nordisk chef for Snap, der står bag den sociale tjeneste Snapchat.

Her får han titel af ‘General Manager, Nordics’ med ansvar for Danmark, Norge og Sverige.

Selskabet meddeler, at selskabet i dag når ud til omkring otte millioner brugere i Norden, hvor Lars Bo Jeppesen nu skal til at samle et salgsteam, som skal fokusere på de nordiske lande.

I fokus er ikke mindst augmented reality, som ifølge den nye nordiske direktør ‘har så meget potentiale,’ som ‘rækker ud over appen.’

“Sammen med teamene ser jeg frem til en spændende rejse mod fremtiden for AR og opbygning af en endnu stærkere tilstedeværelse af Snap i Danmark, Sverige og Norge,” meddeler han.

Lars Bo Jeppesen var frem til maj 2021 direktør for Parken Sport & Entertainment.

Han har tidligere været administrerende direktør for Dentsu Aegis Network.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere