Artikel top billede

(Foto: Unsplash / Alexander Popov)

Under coronakrisen blev vi lovet et nyt fleksibelt arbejdsliv. Men allerede nu er morgentrafikken tættere og tungere end nogensinde før

Morgentrafikken virker tungere end nogensinde før, og pludselig virker drømmen om et nyt arbejdsliv efter corona meget langt væk. Men måske er det netop nu, at vi skal holde topcheferne op på de løfter, som de stillede medarbejderne i udsigt under coronakrisen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Har vi glemt det vi lærte under coronakrisen, og bliv klogere på om vi har indrettet vores arbejdsliv forkert
  • Er det utopi helt droppe erhvervslejemålene? Hør om en dansk virksomhed, som rent faktisk har gjort det
1.214
6:15 min
Arbejde er ikke et sted, du tager hen. Det er noget, som du gør, lød det fra den ene arbejdsgiver efter den anden i kølvandet på corona-pandemien.

I mange år var hjemmearbejde ellers en udskældt disciplin, som ofte blev set som et slet skjult forsøg på at tiltuske sig en halv eller hel fridag.

Men det ændrede sig, da pandemien ramte, og alle flyttede ind på hjemmekontorerne og Teams, Zoom og Slack blev uundværlige digitale værktøjer.

Der var et før og et efter mart 2020, måtte vi forstå. Nu skulle det være slut med mistænkeliggørelsen af hjemmearbejdet, og nu skulle vores arbejdsliv være smartere og mere fleksibelt.