Artikel top billede

(Foto: Herbert Nathan)

ERP-veteran Herbert Nathan stifter ny rådgivningsvirksomhed med sit gamle hold: "Uvildig rådgivning lever dårligt i de store konsulentvirksomheder"

Mangeårig ERP-rådgiver Herbert Nathan stifter med tidligere kollegaer nyt konsulenthus med fokus på uvildig rådgivning om forretningssystemer. Det er nemlig endnu en gang blevet en mangelvare hos de store konsulenthuse, mener han. "De bygger konsulentpyramider og kommer med et team og projekter, der hurtigt bliver meget store. Det er sikkert den rigtige strategi for konsulenthusene, men det er ikke uvildig rådgivning," siger han.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Derfor stifter Herbert Nathan endnu en gang en rådgivningsvirksomhed
  • Hvorfor der ifølge ham er behov for uvildige rådgivere
  • Hvad ambitionerne er med den nye virksomhed
1.331
6:45 min
Mr. ERP, Herbert Nathan med over 30 års erfaring om de ofte så genstridige forretningssystemer, stifter sammen med en række tidligere kollegaer nyt konsulenthus.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft-huset Venzo sælger forretningsben – 19 ansatte flytter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

For tredje år i træk roder Netcompany rundt i bunden af Computerworlds image-undersøgelse - men der er en god forklaring, mener selskabet

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

SAS fortsat ramt af omfattende it-nedbrud: Hackergrupper kræver nu tre millioner dollar i løsesum

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Netcompanys nye lufthavnsplatform vil revolutionere måden, som vi rejser på: ”Vi er allerede blevet kontaktet af amerikanske, asiatiske og mellemøstlige lufthavne”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Netcompany skal udvikle EU's wallet, der kan blive konkurrent til Apple Pay: Sigter mod at lancere løsning til samtlige EU-borgere i 2026