Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Azure er en guldgrube: Microsoft forudser tocifrede vækstrater i næste regnskabsår

Microsofts Azure-platform har voldsomt meget vind i sejlene verden over, og Microsoft forudser derfor tocifrede vækstrater for omsætningen i det næste regnskabsår.

Cloud-transformationen går sin sejrsgang verden over, og Microsofts Azure-platform tager en virkelig stor bid af kagen.

Microsoft regne selv med, at cloud-omsætningen lander på godt 21 milliarder dollars i selskabets fjerde kvartal, og i næste regnskabsår forudser Microsoft, at omsætningsvæksten totalt set vil blive tocifret primært på grund af cloudtransformationen. Det skriver Reuters.

Microsoft har netop offentliggjort resultaterne for selskabets tredje kvartal.

Væksten i Azure-forretningen landede på 46 procent i kvartalet. I 2020-regnskabet var væksten intet mindre en 60 procent.

Når det gælder Microsofts Windows OEM-forretning blev omsætningsvæksten på 11 procent drevet af efterspørgsel fra virksomheder.

Microsofts samlede omsætning i selskabets tredje kvartal blev på svimlende 49,36 milliarder dollars - det svarer til godt 337 milliarder kroner. Det tilsvarende kvartal året før landede omsætningen på 41,7 milliarder dollars.

Nettoresultatet voksede tilsvarende til 16,73 milliarder dollars mod 15,46 milliarder dollars det til tilsvarende kvartal året før.
IT-JOB

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Team Lead OTSOC Engineering

SOS International A/S

Platform Engineer

Zealand Business College

Vi søger en kollega
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere