Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Streaming: Bunkevis af kæmpeøgler i ny naturserie fra BBC

Vildt ambitiøs serie vil over fem afsnit vise hverdagen, som den kan have set ud, da dinosaurerne herskede.

I mange nye film føles en overflod af computergenereret grafik som afledningsmanøvre for en tynd historie.

Men man kommer heller ikke uden om, at uden CGI ville mange elskede filmkoncepter næppe have set dagens lys – herunder Jurassic Park og dens efterfølgere.

Nu skruer en ny serie det grafiske indhold helt op på 11, for ellers havde det helt enkelt ikke været muligt at producere Prehistoric Planet, der har premiere på Apple TV+ 23. maj.

Over fem episoder forestiller serien sig, hvordan der har set ud på jorden for ca. 65 millioner år siden, og Prehistoric Planet er endda bygget op som en klassisk naturserie – komplet med David Attenborough på lydsiden.

Men i stedet for flotte billeder af løver, pingviner og isbjørne, følger man triceratops, tyrannosaurus, brachiosaurus, pterosaur og mange flere, når de migrerer, slås, jager og opfostrer deres unger.

Serien er produceret af BBC Studios, der har sat alle sejl til. Instruktøren, Jon Favreau, har tidligere stået bag alt fra The Wolf of Wall Street til adskillige Marvelfilm og Star Wars-serien The Mandalorian, mens verdens formentlig mest kendte filmkomponist Hans Zimmer har skrevet underlægningsmusikken.

Prehistoric Planet har angiveligt været under planlægning og produktion i op mod ti år og bygger på senest opdaterede viden – eller kvalificerede gisninger – om tiden, da kæmpeøglerne herskede.

Og skal man tro traileren, har resultatet været værd at vente på. Kan streames på Apple TV+ fra 23. maj.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere