Stifter bliver arbejdende bestyrelsesformand:Michael Holm stopper som direktør for Systematic

Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Internetudbyderen Hiper ramt af landsækkende nedbrud

Det TDC-ejede bredbåndsselskab Hiper er onsdag morgen ramt af stort nedbrud, der betyder, at selskabets kunder har problemer med at få adgang til internettet.

Kunder hos den TDC-ejede bredbåndsudbyder Hiper kan i øjeblikket have problemer med at få adgang til internettet.

I en driftstatus på sin hjemmeside oplyser Hiper klokken 5.48 onsdag morgen, at selskabet er ramt af et landsdækkende nedbrud af ukendt varighed-

”Vi ved desværre ikke, hvornår fejlen bliver løst,” skriver Hiper.

Hiper bliver i 2015 stiftet af teleiværksætterne Stig Myken og Nicolai Lamborg, der også stiftede Fullrate. Blot tre år efter stiftelsen blev Hiper opkøbt af den danske telegigant TDC, som overtog selskabets på det tidspunkt knap 50.000 kunder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere