Artikel top billede

(Foto: Jefferson Santos)

Ransomware-angreb lægger landbrugs-gigant ned midt i højsæsonen

Amerikanske Agco, der udvikler landbrugsmaskiner, er blevet ramt af et ødelæggende ransomware-angreb, der har sat en stopper for al salg midt i høstsæsonen.

Den amerikanske producent af landbrugsmaskiner, Agco, er blevet lammet af et ransomware-angreb.

Angrebet har sat en stoppet for produktionsfaciliteterne, og nu lyder det også for forhandlerne af Agcos produkter, at salget er gået i stå under den vigtige dyrkningssæson.

Agco, der er baseret i den amerikanske delstat Georgia, udtaler via en skriftlig meddelelse, at det nu forventes, at driften på fabrikkerne vil være påvirket i "flere dage og måske endnu længere," lyder det ifølge Reuters.

Angrebet sker i en tid, hvor de amerikanske producenter af landbrugsmaskiner i forvejen er hårdt pressede grundet forsyningsproblemerne. Derudover har der været flere strejker i den sektor på det seneste, hvilket gør det endnu sværere for virksomhederne at møde behovet i markedet.

Virksomheden har endnu ikke oplyst, om der er blevet stjålet data i forbindelse med ransomware-angrebet, der indtraf torsdag sidste uge. Agco er stadig i færd med at undersøge angrebet og dæmme op for skaderne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?