Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Jefferson Santos)

Ransomware-angreb lægger landbrugs-gigant ned midt i højsæsonen

Amerikanske Agco, der udvikler landbrugsmaskiner, er blevet ramt af et ødelæggende ransomware-angreb, der har sat en stopper for al salg midt i høstsæsonen.

Den amerikanske producent af landbrugsmaskiner, Agco, er blevet lammet af et ransomware-angreb.

Angrebet har sat en stoppet for produktionsfaciliteterne, og nu lyder det også for forhandlerne af Agcos produkter, at salget er gået i stå under den vigtige dyrkningssæson.

Agco, der er baseret i den amerikanske delstat Georgia, udtaler via en skriftlig meddelelse, at det nu forventes, at driften på fabrikkerne vil være påvirket i "flere dage og måske endnu længere," lyder det ifølge Reuters.

Angrebet sker i en tid, hvor de amerikanske producenter af landbrugsmaskiner i forvejen er hårdt pressede grundet forsyningsproblemerne. Derudover har der været flere strejker i den sektor på det seneste, hvilket gør det endnu sværere for virksomhederne at møde behovet i markedet.

Virksomheden har endnu ikke oplyst, om der er blevet stjålet data i forbindelse med ransomware-angrebet, der indtraf torsdag sidste uge. Agco er stadig i færd med at undersøge angrebet og dæmme op for skaderne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere