Artikel top billede

(Foto: Jefferson Santos)

Ransomware-angreb lægger landbrugs-gigant ned midt i højsæsonen

Amerikanske Agco, der udvikler landbrugsmaskiner, er blevet ramt af et ødelæggende ransomware-angreb, der har sat en stopper for al salg midt i høstsæsonen.

Den amerikanske producent af landbrugsmaskiner, Agco, er blevet lammet af et ransomware-angreb.

Angrebet har sat en stoppet for produktionsfaciliteterne, og nu lyder det også for forhandlerne af Agcos produkter, at salget er gået i stå under den vigtige dyrkningssæson.

Agco, der er baseret i den amerikanske delstat Georgia, udtaler via en skriftlig meddelelse, at det nu forventes, at driften på fabrikkerne vil være påvirket i "flere dage og måske endnu længere," lyder det ifølge Reuters.

Angrebet sker i en tid, hvor de amerikanske producenter af landbrugsmaskiner i forvejen er hårdt pressede grundet forsyningsproblemerne. Derudover har der været flere strejker i den sektor på det seneste, hvilket gør det endnu sværere for virksomhederne at møde behovet i markedet.

Virksomheden har endnu ikke oplyst, om der er blevet stjålet data i forbindelse med ransomware-angrebet, der indtraf torsdag sidste uge. Agco er stadig i færd med at undersøge angrebet og dæmme op for skaderne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere