Artikel top billede

Film: Endelig fik James Cameron snøvlet sig færdig

Efter utallige udsættelser gennem årene er efterfølgeren til megasuccesen Avatar nu på vej, og nummer tre er også i støbeskeen.

Da James Camerons sci-fi film Avatar havde premiere i 2009, benyttede den sig af dengang ekstremt avanceret CGI i gengivelse af den overjordisk smukke planet Pandora.

Den høstede desuden opmærksomhed på at være en af de første storfilm, der var produceret med 3D-effekter.

Siden er begejstringen for 3D kølet en del. For så fedt var det alligevel ikke at sidde med farvede briller på i timevis, og mange blev direkte køresyge af oplevelsen.

Filmen fik dog enorm succes, selv om handlingen delte vandene. Nogle fandt den vildt banal, andre tog kampen mellem lede kapitalistsoldater og ædle, tårnhøje og blå indfødte til sig.

Den diskussion får vi sikkert igen nu, hvor der netop er frigivet en trailer til efterfølgeren Avatar: The Way of Water, som man kan se her.

Produktion og premiere har været udsat et utal af gange gennem årene. Men nu skulle det altså være ganske vist, at filmen får premiere den 16. december i år. Desuden skulle Avatar 3 også være skudt færdig og forventes i 2024.

En fjerde og femte film i serien skulle angiveligt også være på vej. Men nu får vi se.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance – i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere