Artikel top billede

Film: Endelig fik James Cameron snøvlet sig færdig

Efter utallige udsættelser gennem årene er efterfølgeren til megasuccesen Avatar nu på vej, og nummer tre er også i støbeskeen.

Da James Camerons sci-fi film Avatar havde premiere i 2009, benyttede den sig af dengang ekstremt avanceret CGI i gengivelse af den overjordisk smukke planet Pandora.

Den høstede desuden opmærksomhed på at være en af de første storfilm, der var produceret med 3D-effekter.

Siden er begejstringen for 3D kølet en del. For så fedt var det alligevel ikke at sidde med farvede briller på i timevis, og mange blev direkte køresyge af oplevelsen.

Filmen fik dog enorm succes, selv om handlingen delte vandene. Nogle fandt den vildt banal, andre tog kampen mellem lede kapitalistsoldater og ædle, tårnhøje og blå indfødte til sig.

Den diskussion får vi sikkert igen nu, hvor der netop er frigivet en trailer til efterfølgeren Avatar: The Way of Water, som man kan se her.

Produktion og premiere har været udsat et utal af gange gennem årene. Men nu skulle det altså være ganske vist, at filmen får premiere den 16. december i år. Desuden skulle Avatar 3 også være skudt færdig og forventes i 2024.

En fjerde og femte film i serien skulle angiveligt også være på vej. Men nu får vi se.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere