Artikel top billede

(Foto: Alexander Haslund)

Ulrik Nehammer begyndte sin internationale kometkarriere med et job i Krakow: "Det er i Sydpolen. Tag derned og sælg Coca-Colaer"

Danske Ulrik Nehammer er EMEA-direktør i ServiceNow. Hans internationale kometkarriere begyndte i 1992 med et job i Coca-Cola i Krakow, Polen. Han har været CEO, siden han var 27 år, har boet i 11 lande og haft en lang række internationale topstillinger i Coca-Cola, Salesforce og nu i ServiceNow. "Ledelse for mig er at få det bedste ud af folk og lade være med at tage sig selv så seriøst," siger den internationale top-leder.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Ulrik Nehammer fortæller om sin lange karriere hos Coca-Cola, Saleforce og nu ServiceNow
1.203
6:15 min
"Jeg var en af dem, der suverænt havde det sjovest i gymnasiet. Jeg fik ikke det bedste gennemsnit, så jeg var nødt til at komme i militæret. Det kunne jeg i øvrigt godt lide.

Jeg blev løjtnant i reserven, og det er nok en af de bedste ledelsesuddannelser, jeg har fået. Jeg var vel 20 år gammel og fik ansvaret for 100 soldater. Mange af dem var ældre end mig og ville ikke rigtig være der.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Disse 20 virksomheder har ifølge den danske it-branche de mest kompetente, problemløsende og servicemindede medarbejdere

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk boligsite får påbud efter alvorligt brud på GDPR for brug af omstridt Facebook-værktøj

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft står over for GDPR-bøde på flere milliarder kroner for LinkedIn-annoncer

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft og Apple i intens konkurrence om at have det bedste image blandt de danske it-kunder: Her er de 10 mest populære it-selskaber

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft-huset Venzo sælger forretningsben – 19 ansatte flytter