Artikel top billede

Le Tour: Helt tæt på verdens største løb med Nationalmuseet

Nationalmuseet har stykket et spændende program sammen om Tour de France, som bl.a. byder på øl, Leth, Mader og røverhistorier.

Årets Tour de France indledes som bekendt 1. juli i København, og i den forbindelse holder Nationalmuseet en række arrangementer med fokus på verdens mest ikoniske cykelløb.

Gennem de seneste mange år har ultrasund kost og levevis – undertiden kombineret med tvivlsomme farmaceutiske produkter – som bekendt spillet en stor rolle i tiden op til og under løbet.

Men tidligere var man mindre nøjeregnende, og det var ikke usædvanligt, at rytterne nuppede en dram whisky eller en tår vin undervejs. I netop dén ånd handler nogle af arrangementerne om de bryggerier, løbet passerer i Danmark, og man kan også selv smage på varerne.

På andre tidspunkter vil man kunne møde makkerparret Jørgen Leth og Jørgen Mader – der i 14 år lagde kommentatorspor til tour’en – i samtale med Ole Ritter.

Men man kan også høre en af landets aktuelt mest værdsatte historiske formidlere, Jeanette Varberg, den tidligere rytter Jesper Skibby, skuespiller og cykelentusiast Paw Henriksen og flere andre.

Arrangementerne finders sted 1.-3. juli på forskellige tidspunkter hen over dagene. Nogle arrangementer kræver særlig billet, mens der er adgang til andre mod betaling af almindelig entré.

Læs mere om arrangementerne og køb billetter på Nationalmuseets hjemmeside.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere