Artikel top billede

(Foto: Kristoffer Ingemand)

Opkøb har gjort videoområdet til en voksende milliardforretning for Motorola: "Vi har haft store sejre inden for kropsbåren video"

CCW 2022, Wien: I markedet for kritisk kommunikation er video for alvor blevet en faktor for Motorola. For få år siden var det slet ikke en del af forretningen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs om Motorolas vækst på videoområdet.
345
1:45 min
”Hvis vi ser på de forskellige trends, så er video et voksende område.”

Sådan siger Michael Kaae, CVP for EMEA hos Motorola Solutions ved konferencen Critical Communications World 2022 (CCW 2022), som foregår i Østrigs hovedstad Wien, hvor Computerworld er til stede.

Det er en kontant udmelding, som dog passer ganske godt på forrentingen - og selvfølgelig blev den fulgt op af flere detaljer.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Ulovlige datasøgninger, fejlhåndtering af data og glemte slettefrister – tilsyn retter kritik mod PET, FE og CFCS for 25 forskellige forseelser

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

2BM fokuserer benhårdt på vækst og kultur ved salget til SOA: "Vi har ikke cashet ind og gået ind i et af de store firmaer. Vi har sat foden ned og sagt nej, vi bliver her og skal bygge en kæmpestor SAP-forretning op."

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Kæmpedistributøren Also runder omsætning på 10 milliarder kroner efter vildt corona-år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Landets it-uddannelser mister ansøgere: “Det er bekymrende”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

CIO gik selvstændig og stiftede dansk rådgivningsvirksomhed - så ramte corona-krisen: "Det var lidt af en mavepuster efter så kort tid"


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital