Artikel top billede

(Foto: Screeshot / Kristoffer Ingemand)

Borger.dk og Digital Post er ramt af nedbrud

Borger.dk og en række selvbetjeningsløsninger er nede i øjeblikket grundet en teknisk fejl. Der arbejdes på at løse problemet, lyder det.

Borger.dk og Digital Post er i øjeblikket nede.

"Hvis du oplever problemer med at logge på borger.dk og en række selvbetjeningsløsninger, prøv eventuelt igen senere. Vi arbejder på at løse problemet og beklager ulejligheden," sådan fremgår det i en driftsmeddelelse på borger.dk i øjeblikket.

Klikker man alligevel videre til login med NemID eller MitID vil en fejlmeddelelse dukke op, hvor det fremgår, at der er en teknisk fejl.

"Der er sket en teknisk fejl. Prøv igen eller kontakt den selvbetjeningsløsning, som du forsøger at logge på hos," står der.

Det oplyses ikke, hvilken type fejl, der er tale om, eller hvornår problemet forventes at blive løst.

Ved forsøg på at logge på e-boks og egen bank er samme fejlmeddelelse dukket op hos Computerworld ved både NemID og MitID, hvilket tyder på problemer med loginløsningerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere