Artikel top billede

Markedet svømmer over med grafikkort som Nvidias RTX 3060 ti

Markedet flyder over med grafikkort – og nu tyder det på at Nvidia vil udskyde den næste generation

Kryptokrak, større udbud og dalende efterspørgsel får Nvidia til at revidere sine lanceringsplaner.

Der skulle ikke gå lang tid fra markedet for grafikkort toppede op til julehandlen 2021, til at både global afmatning og kryptokrak fik grafikkort-priserne til at styrtdykke.

Priserne er omtrent halveret på et halvt år.

Den stor uro gør, at markedet for grafikkort på kort tid er gået fra at være yderst trængt, til nu at flyde over med inventar, mens krypto-minere samtidig afhænder deres ikke længere rentable grafikkort.

Situationen gør, at Nvidia nu overvejer at udsætte lanceringen af den længe ventede RTX 4000 serie, hvorfor grafikkort som den højtydende – og givetvis forslugne - RTX 4090 vil lade vente yderligere på sig.

Det skriver spilmediet PCGames.

Hvor længe Nvidia agter at udskyde lanceringen er uvist, men mens det tidligere forlød at RTX 4000 vil blive offentliggjort i efteråret 2020, peges der nu på en produktlancering tættere på årsskiftet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere