Artikel top billede

Nu kapper Apple alle bånd til sin ikoniske design-guru Jony Ive

Jony Ive og hans design-selskab er ikke længere tilknyttet Apple.

Fra og med denne uge er det endegyldigt slut mellem det ikoniske parløb mellem Apples tidligere chef-designer Jony Ive og Apple.

Skilsmissen mellem den anerkendte designer, som blandt andet kan skrive designet til flere iPhone- og Mac-modeller og senest Apples Watch på cv’et, blev indledt i 2019, da han forlod selskabet.

Jony Ive forblev dog tilknyttet til tech-giganten via sit eget selskab, LoveFrom, med Apple som primære kunde.

Dette samarbejde indstilles nu, skriver The New York Times, ifølge to kilder tæt på selskaberne, i forbindelse med, at Apple skulle genforhandle en treårig aftale, lyder det.

Det forlyder, at flere røster i Apple-ledelse såede tvivl om aftalens værdi, særligt i samspil med at flere profiler fra selskabet forlod Apple til fordel for Ives selskab.

Værdien af LoveFroms konsulentkontrakt med Apple er blevet estimeret til over 100 millioner dollar.

Jony Ive skulle ifølge kilderne samtidig være interesseret i at tage nye kunder ind, uden at skulle søge om godkendelse fra Apples.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere