Artikel top billede

Bog: Sådan kan fremtiden se ud med AI i førersædet

I den roste og populære AI 2041: Ten Visions for Our Future beskriver bl.a. den tidligere chef for Googles kinesiske afdeling gennem ti noveller, hvordan AI kan blive definerende for vores fremtid.

AI er allerede en central faktor i globale koncerners bestræbelser på at automatisere forretningskritiske processer indenfor bogholderi, salg og logistik – og også i privatlivet spiller algoritmerne en stigende rolle.

Når vi griber telefonen for at finde vej, foreslår den selv en sandsynlig lokation baseret på vores bevægelsesmønster. Men før eller siden styrer AI sandsynligvis helt selv bilen, så vi frit kan browse de AI-skabte nyhedshistorier baseret på regnskabstal og seneste udvikling på børsmarkedet, der også allerede eksisterer.

Vi er endda kun i den spæde begyndelse, og de færreste er i tvivl om, at AI på godt og ondt vil blive en definerende faktor for samfundsudviklingen i årene, der kommer.

AI 2041: Ten Visions for Our Future er præcis det – nemlig et troværdigt og spændende kig ind i en mulig fremtid.

Bogen består af ti noveller skrevet af Kai-Fu Lee – forhenværende chef for Google China – sammen med forfatteren Chen Qiufan. Her ser de på potentielle fremtidige scenarier, hvor kunstig intelligens griber ind i hovedpersonernes liv.

AI 2041: Ten Visions for Our Future var på adskillige mediers liste over årets bedste bøger i 2021 og er spændende læsning, hvis man – i mangel på sikker viden om, hvordan fremtiden faktisk kommer til at tage sig ud – vil have et troværdigt og læsværdigt bud på, hvordan AI kan komme til at påvirke vores tilværelse og samfund.

Titel: AI 2041: Ten Visions for Our Future / Forfattere: Kai-Fu Lee og Chen Qiufan
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere