Artikel top billede

Britisk hedebølge lukker ned for Google Cloud og Oracle Cloud

Den ekstreme hedebøølge, der har lagt sig over Storbirtannien får nu konsekvenser for leveringen af cloud-services til visse region. Se her hvem der er ramt.

De ekstreme varmegrader, som lige nu ruller hen over Storbritannien, har hos søgemaskine-giganten Google og cloud-virksomheden Oracle skabt udfald i de to selskabers colud-services.

I et datacenter, der benyttes af begge virksomheder, har kølesystemerne svigtet. For at forhindre permanent skade på hardwarekomponenter har Google og Orackle lukket helt ned for udstyr, hvilket altså har ført til udfald i deres cloud-tjeneser.

Det skriver Bleeping Computer.

"Som et resultat af ekstraordinære høje temperaturer i regionen, oplevede en undergruppe af køleinfrastrukturen inden for datacentret i UK South (London) et problem. Dette førte til, at en undergruppe af vores serviceinfrastruktur skulle slukkes for at forhindre ukontrollerede hardwarefejl," skriver Oracle i en statusopdatering om nedlukningen.

Men selv med kun ikke-kritisk hardware slået fra, oplyser Oracle, at kunder i denne zone muligvis ikke kan få adgang til deres Oracle Cloud Infrastructure-ressourcer.

Hos Google lød meldingen om sagen:

"Der har været en kølerelateret fejl i en af ​​vores bygninger, der er vært for zone europa-west2-a for region europa-west2. Dette forårsagede et delvist kapacitetssvigt i den zone, hvilket førte til stop af virtuelle maskiner (VM'ere) for en lille andel af vores kunder."

Google skriver desuden, at der arbejdes hårdt for at få maskinerne online igen. Selskabet forventer ikke yderligere indvirken i den pågældende zone. Ej heller bør VM'ere i drift blive påvirket.

I Storbritannien har den højeste varerekort indefor de seneste dage ligget på 40,2 grader.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere