Artikel top billede

(Foto: Photo by Erik Mclean on Unsplash)

Selskabet bag HBO Max og Discovery pønser på gratis steamingtjeneste med reklamer

Den store medieplatform Warner Bors. Discovery, som i forvejen er en stor aktør på streamingmarkedet, undersøger nu mulighederne for en gratis streamingplatform.

Warner Bros. Discovery, blandt andet ejer HBO Max og Dicovery, udforsker muligheden for at lancere en gratis streamingtjeneste med reklamer.

Det skriver Wall Street Journal.

Det sker som en del af selskabets indsats for at nå ud til et større publikum, efterhånden som konkurrencen om brugerne skærpes.

Samtidig har selskabet også planer om at slå HBO Max og Discovery Plus sammen til en tjeneste.

Når denne tjeneste er blevet lanceret, ser Warner Bros. potentiale for et gratis, annonceunderstøttet tilbud, meddelte administrerende direktør for selskabet David Zaslav ifølge Wall Street Journal.

Den gratis version ville henvende sig til omkostningsbevidste forbrugere og tjene "som et indgangspunkt til vores premium-service," sagde han.

Det sker også i kraft af, at blandt andet Netflix og Disney arbejder på billigere abonnementsbaserede tjenester til deres streamingplatforme.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere