Artikel top billede

(Foto: Photo by Erik Mclean on Unsplash)

Selskabet bag HBO Max og Discovery pønser på gratis steamingtjeneste med reklamer

Den store medieplatform Warner Bors. Discovery, som i forvejen er en stor aktør på streamingmarkedet, undersøger nu mulighederne for en gratis streamingplatform.

Warner Bros. Discovery, blandt andet ejer HBO Max og Dicovery, udforsker muligheden for at lancere en gratis streamingtjeneste med reklamer.

Det skriver Wall Street Journal.

Det sker som en del af selskabets indsats for at nå ud til et større publikum, efterhånden som konkurrencen om brugerne skærpes.

Samtidig har selskabet også planer om at slå HBO Max og Discovery Plus sammen til en tjeneste.

Når denne tjeneste er blevet lanceret, ser Warner Bros. potentiale for et gratis, annonceunderstøttet tilbud, meddelte administrerende direktør for selskabet David Zaslav ifølge Wall Street Journal.

Den gratis version ville henvende sig til omkostningsbevidste forbrugere og tjene "som et indgangspunkt til vores premium-service," sagde han.

Det sker også i kraft af, at blandt andet Netflix og Disney arbejder på billigere abonnementsbaserede tjenester til deres streamingplatforme.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital