Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Curait overtager komplet hosting og backup-platform fra Danoffice

Albertslund-virksomheden Curait er overtaget en del af Danoffices forretning og lander dermed også en række nye kunder.

Det danske it-virksomhed Curait overtager alle kunder fra DanOfficeIT’s såkaldte shared hosting og backup platform.

Det oplyser Curaits administrerende direktør, Martin Maleshyn, til Computerworld.

Han ønsker dog hverken at oplyse, hvor mange kunder Curait overtager, eller hvad selskabet har måtte betale for platformen.

”Som en del af aftalen kan jeg hverken oplyse, hvor mange kunder det drejer sig om, eller hvad prisen er. Men jeg kan sige, at vi overtager hele deres platform, og det betyder i praksis også, at hele deres platform lukker helt ned nu, ”siger han til Computerworld.

I gang med at realisere vækststrategien

Ifølge Martin Maleshyn er handlen et udtryk for, at Curait er godt i gang med at eksekvere på selskabets vækststrategi.

”Vi har en strategi om, at vi skal være en mere synlig spiller på markedet inden for hosting, managed services og remote backup, og det her opkøb viser, at vi er i fuld gang med at realisere den strategi,” siger han til Computerworld.

Ifølge Martin Maleshyn er handlen samtidig udtryk for en perfekt timing, fordi DanOffice havde et ønske om at afhænde deres shared hosting-forretning.

”Det er et forretningsområde, som DanOffice ikke ønsker at varetage mere, og derfor har de henvendt sig til os, fordi de mente at vi var et godt match,” siger Martin Maleshyn til Computerworld.

Danoffice: Til gavn for kunderne
Danoffices topchef, Lars Baun Jensen, oplyser desuden på det sociale medie LinkedIn, at han vurderer, at salget også er i selskabets kunders interesse.

”Deres forretning og ikke mindst deres hostingcenter er skruet helt rigtigt sammen til at levere den bedste service for de berørte kunder," siger han om Curait.

Curait der har sit kontor Albertslund på den københavnske vestegn ,kom ud af det seneste regnskabsår med et overskud på knap 500.000 kroner og en bruttofortjeneste på 18,5 millioner kroner.

Til sammenligning kom Danoffice ud af det seneste regnskabår med en bundlinje på hele 56 millioner kroner, mens omsætningen rundede to milliarder kroner.