Artikel top billede

Udstilling: Grønne iværksættere, modeltog og pedalkraft

Efteråret på Danmarks Tekniske Museum byder blandt andet på cirkulære fødevarer og alt om cyklens historie.

Klimadiskussionen er endnu engang blusset op efter en på alle måder knaldvarm sommer, og der er almindelig enighed om, at vejen frem er at finde nye løsninger, som gør det muligt at anvende vore ressourcer mere effektivt.

Det sætter Danmarks Tekniske Museum fokus på hen over efteråret, hvor museet præsenterer en række iværksættere, der blandt andet arbejder med såkaldt cirkulære fødevarer og genanvendelse af plast.

Cyklen er en anden opfindelse, der som bekendt kombinerer mobilitet med stærkt begrænset energiforbrug. Dens oprindelige og talrige vildveje kan man også lære meget mere om i udstillingen ”Frihed på to hjul”.

Endelig har jernbanen potentiale til at nedbringe både benzinregning og CO2-udledning, men her holder museet sig dog primært til miniatureudgaverne, når det årlige modeljernbanetræf finder sted 10. og 11. september.

Læs mere her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere