Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Udstilling: Grønne iværksættere, modeltog og pedalkraft

Efteråret på Danmarks Tekniske Museum byder blandt andet på cirkulære fødevarer og alt om cyklens historie.

Klimadiskussionen er endnu engang blusset op efter en på alle måder knaldvarm sommer, og der er almindelig enighed om, at vejen frem er at finde nye løsninger, som gør det muligt at anvende vore ressourcer mere effektivt.

Det sætter Danmarks Tekniske Museum fokus på hen over efteråret, hvor museet præsenterer en række iværksættere, der blandt andet arbejder med såkaldt cirkulære fødevarer og genanvendelse af plast.

Cyklen er en anden opfindelse, der som bekendt kombinerer mobilitet med stærkt begrænset energiforbrug. Dens oprindelige og talrige vildveje kan man også lære meget mere om i udstillingen ”Frihed på to hjul”.

Endelig har jernbanen potentiale til at nedbringe både benzinregning og CO2-udledning, men her holder museet sig dog primært til miniatureudgaverne, når det årlige modeljernbanetræf finder sted 10. og 11. september.

Læs mere her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital