Artikel top billede

Her er 10 it-stillinger fra hele Danmark, som du kan søge netop nu

Vi har fundet 10 it-stillinger til dig på så forskellige arbejdspladser som PET, Lantmännen Schulstad og Banedanmark. Søg dem lige her

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som PET, Lantmännen Schulstad og Banedanmark.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Rigspolitiet (PET) søger netværks- og sikkerhedsspecialister, Søborg

Vil du bruge dine kompetencer hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed? Og vil du være med til at sætte fart på PET’s digitale udvikling? Så er du måske vores nye netværks- og sikkerhedsspecialist.

Som netværks- og sikkerhedsspecialist i PET skal du være med til at indfri vores ambition om at skabe et it-landskab, hvor data er omdrejningspunktet, og hvor vi arbejder med nye teknologier for at sikre den bedst mulige digitale understøttelse af vores kerneopgave, nemlig at passe på Danmark, Rigsfællesskabet og danske interesser i udlandet.

Det gælder, når vores Livvagter skal beskytte VIP’er, når vores analytikere skal tygge store datamængder for at afdække nye trusler, og når vores Aktionsstyrke er ude på en hemmelig operation.

Vi tilbyder en central rolle som netværks- og sikkerhedsspecialist i vores enhed Core Infrastruktur, hvor du vil bidrage ved at tage ansvar for PETs IP-sikkerhed, gennem implementering og administration af forskellige brands indenfor NGFW, som fx Cisco Firepower.

I rollen ligger ansvar for at sikre moderne, effektiv og stabil drift.

Læs hele annoncen her.

Simteq søger Business Central udvikler, Herning

Simteq A/S er en software- og konsulentvirksomhed. Selskabet blev en selvstændig enhed i februar 2020. Vi er en del af en koncern af konsulent og it-virksomheder.

Vores fokus er at optimere, udvikle og supportere alle virksomhedens processer/arbejdsgange gennem brugen af Business Central.

Udover vores konsulentforretning med business central har vi udviklet vores egen software – en platform, Revinav, som integreres op imod vores klienterne eksisterende og underliggende bogholderisystemer.

Det giver kunden en bred vifte af nye funktioner og automatiseringer. Revinav giver vores klienter og deres medarbejdere mulighed for at håndtere alt fra dokumentscanning (OCR), fakturering, til bogføring, betaling af regninger og afstemninger igennem vores web baseret portal og Smartphone app

At arbejde hos Simteq vil betyde at designe og implementere løsninger til komplekse nye problemstillinger, forbedre vores allerede eksisterende løsninger, supporterer kunder, arbejde med forskellige teknologier, ikke have to ens arbejdsdage og sidst men ikke mindst at have det sjovt.

Læs hele annoncen her.

Frederiksberg Kommune søger dygtig og ambitiøs it-projektleder, Frederiksberg

Vi er ikke der, hvor vi gerne vil være. Dele af vores it-område trænger til en kærlig hånd, lidt nytænkning og en gang knofedt. Vi har sat os et mål om, at vi vil få både virksomheder og andre kommuner til at kigge misundeligt på Frederiksbergs it-landskab, når vi er færdige med at rydde op.

Som projektleder i it-afdelingen bliver du primært ansvarlig for at gennemføre projekter i it-driften – i tæt samarbejde med it-specialister, fagområderne og eksterne leverandører.

Du kommer til at arbejde med flere projekter og opgaver på samme tid, og de vil skifte over tid. I første omgang vil du få ansvaret for kommunens IdM-projekt.

Det vigtigste for os er, at du er en dygtig projektleder, der kan sikre, at vi når de aftalte leverancer til den aftalte tid og pris.

Andre projekter og opgaver vil være: NSIS-projektet (NSIS står for National Standard for Identiteters Sikringsniveauer) og brugerrettighedsstyring med tæt sammenhæng til IdM-projektet (procedurer for tildeling af it-rettigheder i systemerne).

Læs hele annoncen her.

2do IT søger ERP-konsulenter, Rødovre og Kalundborg

Få højt til loftet, frihed under ansvar og mulighed for at få erfaring i en nytænkende it-virksomhed. Lyder det som noget for dig? Så er du måske den ERP-konsulent, vi søger til vores afdeling i Rødovre eller Kalundborg.

Vi tilbyder et spændende job i en it-virksomhed i positiv udvikling, hvor vi har fokus på vores kunder og deres forretning.

Vores hyggelige kontor i Rødovre eller Kalundborg vil danne rammerne om din hverdag og du vil få de bedste kolleger i branchen, hvor der altid er plads til sparring også på tværs af fagområder.

Vi har stort fokus på kvalitet og faglighed, herunder på din faglige udvikling. Samtidig mener vi, at der skal være plads til de bløde værdier, snak og humor i hverdagen.

Læs hele annoncen her.

Logicmedia søger Umbraco-udvikler, Aalborg

Vi leder efter flere erfarne og ambitiøse udviklere, der vægter sund arkitektur og kvalitet højt.

Vores kunder udvikler sig konstant og vores opgave er, at vi sammen med kunderne får fundet løsninger der matcher deres behov. Vi arbejder agilt og det betyder medbestemmelse, kompetenceudvikling og en stræben efter at få kunderne tæt på. Vores udviklingsafdeling består af 20 udviklere, fordelt på fire teams.

Du bliver del af et fast team med Scrum Master og PO og får et tæt og udviklende samarbejde med plads til grin og socialt samvær også.

Vi lægger stor vægt på, at du som udvikler er stolt over det resultat du leverer og at du ikke går på kompromis med kvalitet og sund arkitektur.

Du ser muligheder frem for begrænsninger og du kan hurtigt og nemt omsætte behov til software, der hurtigt skaber værdi for vores kunder.

Du er nysgerrig på hvad der rører sig teknologisk og har løbende opdateret dine kompetencer. Du evner at sætte spørgsmålstegn ved plejer og kommer med alternativer.

Læs hele annoncen her.

Familieretshuset søger informationssikkerhedskonsulent, Aabenraa, Aarhus eller København

Vil du være fagansvarlig for informationssikkerhed i en organisation i rivende udvikling? Ønsker du at stå i spidsen for at løfte modenheden indenfor informationssikkerhed til et endnu højre niveau i Familieretshuset? Hvis svaret er ja, så læs med her!

Som fagansvarlig kommer du til at stå du i spidsen for det videre arbejde med informationssikkerhed. Du varetager implementering og løbende forbedring indenfor samtlige områder af ISO 27001 pa tværs af alle forretningsområder i Familieretshuset.

Dine arbejdsopgaver bliver at planlægge og drive modenheds- og forbedringsaktiviteter indenfor informationssikkerhed samt bidrage til driften af allerede implementerede tiltag.

Du vil sammen med din kollega i informationssikkerhedsteamet få en vigtig rolle i forhold til kontinuerligt at øge alle ansattes opmærksomhed omkring informationssikkerhed igennem regelmæssige og velgennemførte informationskampagner.

Læs hele annoncen her.

Frode Laursen søger systemadministrator, Hinnerup

Vil du være med til at understøtte it-driften i en international logistikvirksomhed?

Frode Laursen søger en systemadministrator til vores it-afdeling på hovedkontoret i Vitten nord for Aarhus. It-afdelingen består af 19 medarbejdere, som dagligt supporterer virksomhedens 2200 medarbejdere i fem lande.

Som Systemadministrator vil du indgå i teamet, der står for it, vedligehold og drift. Her lægger vi stor vægt på at gøre det simpelt ved at gøre tingene ens, således vi udnytter synergieffekter bedst muligt.

I jobbet vil du arbejde med drift af både standard og eget udviklet software samt vedligeholde on-premise systemer. Derudover vil du få opgaver inden for øvrige arbejdsområder.

Du vil få mulighed for at sætte dit præg på et job, hvor du vil få indsigt og ansvar i en international koncern. Du vil få en bred kontaktflade i Frode Laursen og et job med masser af afveksling og udfordringer, og der er sjældent to dage, der er ens.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger Service Delivery Manager, København

Er du serviceminded, og kan du skabe relationer og resultater?

Vil du være det centrale bindeled mellem sektionens it-leverancer, og vores interne kunder i Banedanmark samt eksterne partnere?

Motiveres du af at skabe den gode oplevelse i de opgaver du løser, og går du forrest for at give lidt ekstra? Så se på denne mulighed som Service Delivery Manager.

Den daglige drift er outsourcet, så du vil være ansvarlig for koordineringsaktiviteter på tværs af interne teams, samt vores underleverandører.

Denne stilling indgår i et nyt team, Service Delivery, som er ved at blive etableret, og du vil derfor kunne sætte dit helt eget præg. Det er vigtigt, at du motiveres og trives på netop dette stadie, og er klar til at løfte opgaver i sammen med de øvrige medlemmer af teamet og sektionen.

Læs hele annoncen her.

Lantmännen Schulstad søger it-koordinator, Horsens

I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg.

Du ansættes lokalt i et godt forankret team, og du bliver samtidig en del af Lantmännen Unibake, som er en international bagerikoncern, der har hovedkontor i København.

Som vores nye it-koordinator kommer du ind i virksomheden på et spændende tidspunkt, hvor vi blandt andet er i gang med et større løft af infrastrukturen og implementering af ny it-platform.

Det betyder, at du har muligheden for at være med til at påvirke og øve indflydelse gennem din daglige deltagelse af projekter, strømlining af processer og i din daglige kontakt med brugerne i organisationen.

Lokal it er ansvarlig for levering af it-tjenester samt løbende opfølgning på forretningens behov for support og systemer. Generel brugersupport og serverdrift er i nogen grad outsourcet, men netværk og produktionsnære systemer supporteres primært lokalt.

Læs hele annoncen her.

RIT søger senior systems consultant/senior systemkonsulent – Avanceret it-infrastruktur, Lystrup

Har du lyst til at arbejde med spændende, tekniske opgaver i tæt samspil med kompetente kollegaer? Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed der bakker op om dine faglige ambitioner?

Så har vi jobbet til dig.

Bliv en del af teamet hos RIT, som er eksperter i it-outsourcing, herunder cloud services, hosting, support, managed services og it-sikkerhed. Få en dagligdag med fokus på at hjælpe SMV-virksomheder uden egen it-afdeling med den komplette it-understøttelse.

Som senior systemkonsulent fungerer du som teknisk rådgiver for dine kunder. Mere konkret bliver du ansvarlig for en række kunders samlede it-leverance, hvor du yder konsulent-assistance i forbindelse med hybride cloud-løsninger, infrastruktur, M365, netværk og sikkerhed.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.


Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge lige nu

Skynd dig og send en ansøgning, hvis du vil have et af de her 10 dugfriske it-job.

Her er 14 ledige it-job, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 friske it-stillinger, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 ledige support-stillinger, som du kan søge lige nu
Så mange af de ansatte i den danske it-branche har udenlandsk baggrund

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu