Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Nedbrud rammer danske mobilkunder

En udstyrfejl på TDC's net betyder, at en række danske mobilkunder tirsdag af problemer med opkald, sms og data.

TDC’s mobilnet blev tirsdag eftermiddag ramt af et netværksnedbrud.

”Der kan i øjeblikket opleves problemer med flere telefoni services,” oplyser TDC på sin hjemmeside.

Det fremgår af selskabets hjemmeside at der er tale om en udstyrsfejl, som indtraf klokken 14.25 tirsdag og har skabt problemer for både datatrafik og opkald på 2G, 3G, 4G og 5G-nettet.

Mobilselskaber beklager

De TDC-ejede selskaber Telmore og Yousee beklager problemerne på deres respektive Facebook-profiler og oplyser, at deres teknikkere arbejder på at udbedre problemet.

”Vi oplever desværre stadig problemer med at foretage eller modtage opkald, og man kan også have problemer med at sende og modtage sms´er. Vores teknikere arbejder fortsat på højtryk for at få fejlen rettet, og vi beklager meget de gener fejlen medfører,” oplyser Yousee tirsdag klokken 15.50.

Nogenlunde samme melding kommer fra Telmore:

”I kan lige nu opleve udfordringer med netværket, som påvirker opkald, sms og data.
Vi har allerede vores teknikere på sagen,” skriver Telmore på Facebook.

TDC oplyser, at problemet forventes løst klokken 16, men i skrivende stund fremgår det af den seneste opdateringer klokken 15.54, at der fortsat fejlrettes.

Nedbruddet kommer kun få dage efter, at Yousee hævede priserne for sine kunder:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere