Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Nedbrud rammer danske mobilkunder

En udstyrfejl på TDC's net betyder, at en række danske mobilkunder tirsdag af problemer med opkald, sms og data.

TDC’s mobilnet blev tirsdag eftermiddag ramt af et netværksnedbrud.

”Der kan i øjeblikket opleves problemer med flere telefoni services,” oplyser TDC på sin hjemmeside.

Det fremgår af selskabets hjemmeside at der er tale om en udstyrsfejl, som indtraf klokken 14.25 tirsdag og har skabt problemer for både datatrafik og opkald på 2G, 3G, 4G og 5G-nettet.

Mobilselskaber beklager

De TDC-ejede selskaber Telmore og Yousee beklager problemerne på deres respektive Facebook-profiler og oplyser, at deres teknikkere arbejder på at udbedre problemet.

”Vi oplever desværre stadig problemer med at foretage eller modtage opkald, og man kan også have problemer med at sende og modtage sms´er. Vores teknikere arbejder fortsat på højtryk for at få fejlen rettet, og vi beklager meget de gener fejlen medfører,” oplyser Yousee tirsdag klokken 15.50.

Nogenlunde samme melding kommer fra Telmore:

”I kan lige nu opleve udfordringer med netværket, som påvirker opkald, sms og data.
Vi har allerede vores teknikere på sagen,” skriver Telmore på Facebook.

TDC oplyser, at problemet forventes løst klokken 16, men i skrivende stund fremgår det af den seneste opdateringer klokken 15.54, at der fortsat fejlrettes.

Nedbruddet kommer kun få dage efter, at Yousee hævede priserne for sine kunder:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital