Artikel top billede

(Foto: screendump)

Nedbrud hos Mit.dk: Udfald og lange svartider

Den offentlige e-postkasse Mit.dk oplever driftsforstyrrelser.

Den offentlige digitale postkasse Mit.dk fra Netcompany er i øjeblikket ikke til at tilgå.

Af tjenestens side fremgår det: ”at den digitale post løsning oplever i øjeblikket lange svartider, det betyder også at der kan være problemer med at tilgå mit.dk,” lyder beskeden.

Driftsforstyrrelserne omkring frokosttid 29. september falder sammen med den dag, hvor lønseddler typisk sendes ud til danskerne.

Mit.dk fik ved sin lancering i marts måned en katastrofal debut, da en kritisk login-fejl tvang Netcompany til straks at lukke ned for tjenesten. Dengang varede udfaldet i 55 timer.

Opdatering klokken 12.25: Mit.dk-tjenesten er igen oppe at køre.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere