Artikel top billede

(Foto: Lunar)

Lunar skal for retten efter forfejlet opkøb

Den danske app-bank Lunar bliver nu hevet i retten, efter opkøbet af Instabank ikke blev gennemført.

Lunar kunne ikke skaffe kapital til opkøbet af norske Instabank, og nu hiver Instabank Lunar i retten, efter opkøbet på en milliard kroner fredag faldt til jorden, skriver Børsen.

“Allerede i går (fredag, red.) sendte vi et varsel om søgsmål til Lunar. Det har vi gjort på vegne af et stort flertal af aktionærerne, og vi regner med, at næsten alle aktionærerne vil være med,” siger Robert Berg, der er adm. direktør i Instabank til Børsen.

Robert Berg køber ikke Lunars forklaring om, at årsagen udelukkende drejer sig om kapital, og han mistænker, at Lunar blot har fortrudt, og ifølge ham har Lunar ikke fortrydelsesret. Lunar har ifølge mediet ingen kommentarer til sagen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere