Artikel top billede

(Foto: NetIP)

NetIP køber konsulenthus fra Esbjerg: Vil fremtidssikre sig selv med NetIP som ejer

NetIP fortsætter vokseværket og overtager endnu et selskab. Denne gang er det it-konsulenthuset Centex fra Esbjerg, der med sine 12 ansatte bliver en del af netIP-koncernen.

It-konsulenthuset Centex fra Esbjerg kommer nu ind under fanerne hos netIP.

Opkøbet sker efter, at Centex med 12 ansatte selv har henvendt sig til netIP, der har syv afdelinger på tværs af landet og 180 medarbejdere, oplyser netIP i en meddelelse til Computerworld.

Det er Lars Thulin, stifter af Centex, der har truffet beslutningen om at blive en del af en større virksomhed

”Med frasalget ønsker jeg at fremtidssikre, at alle medarbejdere i Centex får endnu bedre forudsætninger for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med deres it- og netværksløsninger. I dag er det altafgørende som it-virksomhed at kunne håndtere stor kompleksitet og foranderlighed i markedet," siger direktør Lars Thulin i meddelelsen og fortsætter:

"I den sammenhæng er der ingen tvivl om, at netIP har en størrelse i markedet, hvor der er bedre forudsætninger for at imødekomme omskiftelige tider og kundernes forventninger."

Det oplyses ikke, hvad den konkrete pris for overtagelsen af Centex har været.

Med Centex ombord tilføjer netIP sin ottende afdeling, der derved ligger i Esbjerg. Fra netIPs side påpeges det, at Lars Thulins henvendelse rammet på et godt tidspunkt,lyder det.

”Købet af Centex er en god mulighed for at komme rullende fra start i en del af landet, hvor netIP kun har få aktiviteter i forvejen," siger CCO i netIP, Brian Vesterbæk, der tilføjer:

"Vores forretningsstrategi er at vokse organisk, men der er simpelthen et rigtig godt match mellem vores værdier samt måder at drive forretning på gennem åbenhed, tillid, og tryghed. Centex er en sund og stabil virksomhed, og det opnår du kun med hjælp fra dybt motiverende medarbejdere, som vi med stor glæde byder velkommen."

Lars Thulin samt de øvrige 12 medarbejdere, der nu indsluses i koncernen, har alle valgt at tegne medarbejderaktier i netIP, melder selskabet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere