Artikel top billede

(Foto: NetIP)

NetIP køber konsulenthus fra Esbjerg: Vil fremtidssikre sig selv med NetIP som ejer

NetIP fortsætter vokseværket og overtager endnu et selskab. Denne gang er det it-konsulenthuset Centex fra Esbjerg, der med sine 12 ansatte bliver en del af netIP-koncernen.

It-konsulenthuset Centex fra Esbjerg kommer nu ind under fanerne hos netIP.

Opkøbet sker efter, at Centex med 12 ansatte selv har henvendt sig til netIP, der har syv afdelinger på tværs af landet og 180 medarbejdere, oplyser netIP i en meddelelse til Computerworld.

Det er Lars Thulin, stifter af Centex, der har truffet beslutningen om at blive en del af en større virksomhed

”Med frasalget ønsker jeg at fremtidssikre, at alle medarbejdere i Centex får endnu bedre forudsætninger for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med deres it- og netværksløsninger. I dag er det altafgørende som it-virksomhed at kunne håndtere stor kompleksitet og foranderlighed i markedet," siger direktør Lars Thulin i meddelelsen og fortsætter:

"I den sammenhæng er der ingen tvivl om, at netIP har en størrelse i markedet, hvor der er bedre forudsætninger for at imødekomme omskiftelige tider og kundernes forventninger."

Det oplyses ikke, hvad den konkrete pris for overtagelsen af Centex har været.

Med Centex ombord tilføjer netIP sin ottende afdeling, der derved ligger i Esbjerg. Fra netIPs side påpeges det, at Lars Thulins henvendelse rammet på et godt tidspunkt,lyder det.

”Købet af Centex er en god mulighed for at komme rullende fra start i en del af landet, hvor netIP kun har få aktiviteter i forvejen," siger CCO i netIP, Brian Vesterbæk, der tilføjer:

"Vores forretningsstrategi er at vokse organisk, men der er simpelthen et rigtig godt match mellem vores værdier samt måder at drive forretning på gennem åbenhed, tillid, og tryghed. Centex er en sund og stabil virksomhed, og det opnår du kun med hjælp fra dybt motiverende medarbejdere, som vi med stor glæde byder velkommen."

Lars Thulin samt de øvrige 12 medarbejdere, der nu indsluses i koncernen, har alle valgt at tegne medarbejderaktier i netIP, melder selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere