Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Netflix klar med billigere abonnement med reklame

Streaming-giganten Netflix er nu klar med et billigere abonnement for de kunder, der villige til at se flere minutters reklamer hver time.

I november vil Netflix i 12 lande lancere et nyt og billigere abonnement, der til gengæld vil indeholde reklamer.

Det oplyser Netflix på sin hjemmeside.

Det nye abonnement vil dog i første omgang ikke være tilgængeligt i Danmark, men man vil kunne få glæde af det i vores naboland Tyskland. Her kommer et abonnement til at koste 4,99 euro, hvilket svarer til 37 danske kroner.

I Tyskland har det billigste Netflix-abonnement hidtil kostet 7,99 euro, hvilket svarer til 59 kroner.

Fire til fem minutter hver time

Netflix kalder det nye abonnement for Basic With Ads, hvilket indikerer, at der er tale om Netflix’ hidtidige basis-abonnement, som nu er gjort billigere ved hjælp af reklamer.

Ifølge Netflix vil der blive vist fire til fem minutters reklamer hver time, og hver enkelt reklame vil vare mellem 15 og 30 sekunder.

Det nye Netflix-abonnement reklamer vil i første omgang være tilgængelig i Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Italien, Japan, Mexico, Storbritannien, Sydkorea, Spaniens, Tyskland og USA.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere