Artikel top billede

Netflix vil slå ned på deling af adgangskoder fra 2023

Streaming-giganten vil sørge for, at flere brugere af tjenesten fremover skal have deres egen profil, fremfor at dele adgangskoder til den samme profil med hinanden.

Netflix planlægger at slå ned på kode-deling fra begyndelsen af 2023.

Meldingen kommer i kølvandet på nyheden om, at streaming-giganten har formået at tiltrække 2,4 millioner nye abonnenter til mellem juli og september, efter virksomheden oplevede et fald i antallet af abonnenter i første halvår af 2022 for første gang i et årti.

I den sammenhæng har man fra Netflix’ side udført tests i Chile, Costa Rica og Peru, hvor brugerne har skulle betale ekstra for en ’under-profil’, hvis Netflix opdagede, at nogen benyttede sig af profilen udenfor abonnentens hjem.

Samtidig har Netflix også afprøvet forsøgsordninger andre steder i Mellem- og Sydamerika, der har gjort det muligt at tilkøbe yderligere ’hjem’ for profiler, der befinder sig udenfor abonnentens primære hjem.

Netflix, der også planlægger at indføre reklamer, så man kan få et billigere basisabonnement, har sidenhen også forsøgt at nudge brugerne til at få deres egne profiler i stedet for at dele dem med hinanden.

Fire til fem minutters reklamer hver time

Netflix kalder det nye abonnement for Basic With Ads, hvilket indikerer, at der er tale om Netflix’ hidtidige basis-abonnement, som nu er gjort billigere ved hjælp af reklamer.

Ifølge Netflix vil der blive vist fire til fem minutters reklamer hver time, og hver enkelt reklame vil vare mellem 15 og 30 sekunder.

Det nye Netflix-abonnement reklamer vil i første omgang være tilgængelig i Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Italien, Japan, Mexico, Storbritannien, Sydkorea, Spaniens, Tyskland og USA.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere