Artikel top billede

(Foto: Photo by Science in HD on Unsplash)

Vi har fundet 10 spændende netværksjob, som du kan søge lige nu

På jagt efter netværksjob? Fortvivl ikke vi har fundet 10 spændende stillinger, der er ledige hos blandt andet Rigspolitiet, DMI og PFA.

I denne uge har vi fokus på netværk. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Rigspolitiet, Danmarks Meteorologiske Institut og Riskpoint.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

DTU Kemiteknik søger erfaren og moden it-supporter, Lyngby

– til arbejdsplads, der er til gavn for samfundet og arbejder med bæredygtige klimaløsninger

Motiveres du af at udføre it-support på alle niveauer? Vi søger en kollega som stabilt, professionelt og ved at samarbejde kan sikre velfungerende it, så vores forskere og undervisere kan levere globale løsninger og forskning i verdensklasse.

Sammen med kollegaer kommer du blandt andet til at bygge digitale løsninger til vores forskningsfaciliteter i et stort forsknings- og undervisningslaboratorie, sikre at den helt almindelige drift fungerer og du er med i spændende forskningsprojekter som it-ekspert.

Vi samarbejder på tværs af instituttets sektioner, universitetets institutter og med den centrale koncern-it.

Vi forventer, at du arbejder selvstændigt og vedholdende, og du trives med at håndtere mange forskellige typer arbejdsopgaver i løbet af en arbejdsdag. Du er både detaljeorienteret ift. de enkelte opgaver og kan samtidig bevare overblikket.

Læs hele annoncen her.

SST Fuelling Services søger souschef med gode it-kompetencer, Kastrup

SST er med til at sende flypassagere sikkert i luften 24/7/365 ved at levere brændstof til tiden under sikre procedurer og med specialiseret udstyr.

Da vores souschef efter mange år har valgt at skifte job, søger vi en ny kollega til posten. Vi er knap et halvt hundrede medarbejdere i et levende miljø og du vil indgå i SST’s ledelse og administration.

Dette vil ske i tæt samarbejde med driftschefen og en assistent og i et bredt samarbejde med vores forvaltere, mekanikere og chauffører.

Læs hele annoncen her.

Riskpoint søger it-infrastrukturtalent med Azure Cloud-forståelse, København

Vi søger et serviceminded og motiveret it-infrastrukturtalent, hvis viden og ekspertise vil kunne sikre en stabil drift og som har lyst til at arbejde på langsigtede it-projekter.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig.

Du bliver en del af vores unge ambitiøse it-team med reference direkte til vores CTO. Du vil blive en del af en helt unik arbejdsplads, hvor vi har en sund kombination af faglige udfordringer og en god work-life balance.

I dag er vi primært on-premise, men kigger mere og mere på Azure Cloud-løsninger – så det er et stort plus, hvis du har kendskab til transformationen til Microsoft Azure.

Læs hele annoncen her.

Rackhosting søger senior systemadministrator til virksomhed i vækst, Taastrup

Vi har brug for en kandidat til drift af vores VMware platform, netværk og infrastruktur i samarbejde med det øvrige driftsteam. Hvis du kommer fra en lignende stilling, med Linux og VMware fokus, vil du være selvskrevet til stillingen.

Vi tilstræber med denne stilling en 80/20 prioriteret fordeling af din arbejdstid, hvor 80% af tiden allokeres til interne projekter og drift, mens de resterende 20 procent allokeres til teknisk support.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for it - eksempelvis datamatiker eller datafagtekniker – alternativt kan du dokumentere din viden og kompetencer i kraft af din erhvervserfaring, og din personlige interesse og erfaring med for it (herunder Linux).

Du har som minimum et par års erfaring fra en lignende stilling.

Måske har du af andre veje fået skabt et godt fundament inden for og viden om serveradministration og infrastruktur, som du nu brænder for at tage til det næste niveau.

Læs hele annoncen her.

PFA søger netværksarkitekt med bred viden, København

Kan du se dig selv være med til at udleve en af Danmarks mest fremsynede it-strategier?

Vil du være med til at sikre et klart roadmap og en tydelig vision for PFA’s it infrastruktur på netværksområdet?

Som netværksarkitekt tager du hul på en karriere med mere mening, masser af spændende faglige udfordringer og stort mandat til at påvirke retningen af PFA’s netværksinfrastruktur og services.

Du bliver en del af it infrastructure planning teamet i PFA. Vi sætter de arkitekturmæssige rammer for PFA’s it-infrastruktur på tværs af platforme. Det gælder også på netværksområdet – et fagligt stort område, der blandt andet dækker services på diverse kontorlokationer, datacentre og cloud platforme.

En stor del af den tekniske platform er baseret på Cisco-platformen, men vi supplerer med andre produkter efter behov.

PFA arbejder inden for finansielle institutioners regulativerammer, hvilket stiller store krav til vores netværk, blandt andet i forhold til segmentering og sikkerhed – så du skal nok bliver positivt udfordret på din faglighed.

Som netværks-arkitekt får du ansvar for at sætte retning for vores netværks infrastruktur, samt for design og roadmaps på området.

Læs hele annoncen her.

Nuuday søger system- og netværksadministrator, Tranbjerg J

Er du interesseret i netværk og kan du godt lide at fordybe dig i komplekse miljøer?

Er du klar på at få fingrene både i legacyservere og de mest moderne cloud-løsninger? Kan du kommunikere med hosting partners og stakeholders, og er du parat til at tage ansvar? Så er dette job rigtigt for dig!

Vores it-organisation består af to teams – project og leverance samt infrastructure og platform. Vi arbejder tæt sammen og er ansvarlige for udvikling, vedligeholdelse og drift af vores platform, der hoster mobilbrands. Vi står for udviklingen af alt fra afregning til kundesupport.

Vores hold består lige nu af 11 entusiastiske og talentfulde kolleger, der værdsætter et uformelt miljø med rum til personlig og professionel udvikling. Vi respekterer og understøtter hinanden. Vi håber, at du også er en teamplayer!

Som system- og netværksadministrator vil du blive en del af et tværfunktionelt Infrastructure & Platform team, der omfatter alt nødvendigt håndværk for at tage fuldt ejerskab over vores system.

Region Syddanmark søger netværksspecialist med fokus på netværkssikkerhed, Kolding

Vil du være med til at drive og videreudvikle netværkssikkerheden inden for kritisk infrastruktur, i en af landets største og mest komplekse installationer, hvor sikkerhed vægtes højt?

It-Sikkerhed i bred forstand, er et område, der vægtes tungt i Region Syddanmark. Derfor afsættes der også betydelige ressourcer, så både vi og systemlandskabet konstant blive bedre.

I denne stilling som netværksspecialist, vil du være med til at sikre høj kvalitet samt sikker og stabil drift, og du bliver tæt involveret i arbejdet med Roadmap for Cybersikkerhed, der rummer en række komplekse og interessante it-sikkerhed relaterede projekter.

Du vil blive en del af funktionsområdet Netværk og Operationel Sikkerhed og får mere end 25 yderst kompetente kolleger. Teamet står for driften af netværk og perimetersikkerhed på alle regionens sygehuse, institutioner og driftscentre.

Læs hele annoncen her.

Danmarks Meteorologiske Institut søger kreative og ansvarsbevidste netværksspecialister, København

Brænder du for netværk og informationssikkerhed, og vil du gerne arbejde i en it-afdeling, som selv udvikler samfundskritisk it-infrastruktur, der understøtter Danmarks grønne omstilling, så er du måske vores nye netværksspecialist.

DMI søger netværksspecialister til et lille team, der blandt andet skal være med til at flytte DMI’s komplekse og omfattende it-systemer til ny lokation med nyt netværkssetup.

Derudover spiller teamet en vigtig rolle i arbejdet med DMI’s nyindkøbte supercomputer på Island, som er en del af vigtigt internationalt samarbejde.

Du bliver en del af et lille team, som lige nu består af to netværksspecialister, men forventes at vokse inden for de kommende måneder.

I dagligdagen vil du desuden indgå i et tæt samarbejde med vores serverteam. Derudover vil du blive en del af DMI’s it- og observationsafdeling, som både arbejder med support af medarbejdere, observationsinfrastruktur, it-platforme og supercomputere.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger nyuddannede- eller erfarne netværksteknikere til topmoderne SDA/ACI Cisco netværk, Frederiksberg

Er du opsøgende i forbindelse med nye teknologier, og har du mod på at være med at designe Skatteforvaltningens netværksinfrastruktur?

Har du for nyligt færdiggjort din uddannelse inden for netværksteknologi? Eller er du erfaren som netværkstekniker, som er klar på nye udfordringer og vil være med helt i front?

Så er du måske den netværkstekniker, vi søger i Center for Infrastruktur og Cloud i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST).

CIC er en veletableret og ambitiøs driftsorganisation med en kontorchef, 33 teknikere og en række konsulenter, der står for al håndtering af netværk, to topmoderne datacentre, Cloud, servere og klienter.

Vi har et tæt samarbejde med dels den øvrige afdeling med cirka 170 medarbejdere dedikeret til infrastruktur og dels med nogle af samfundets største og mest spændende projekter.

Dermed er der masser af viden og kompetencer at trække på og lære fra – ud over hvad du kan bidrage med.

Læs hele annoncen her.

Rigspolitiet søger senior netværksadministrator med flair for it-sikkerhed, Hvidovre

Vi søger flere netværksadministratorer til Sektionen for Netværk, som har ansvaret for drift, vedligehold og udvikling af Rigspolitiets netværk.

Du vil komme til at arbejde med Rigspolitiets netværk, som spiller en afgørende rolle i at understøtte politiets arbejde. Vi søger en netværksspecialist, der er godt i gang med sin karriere og som ikke viger tilbage for en udfordring.

Opgaverne varierer fra drift og vedligehold til deltagelse i forskellige projekter, og kan bestå af alt fra etablering og konfigurering af netværk, opsætning/nedtagning af udstyr til rådgivning om setup og arkitektur.

Vi lægger meget vægt på kvalitet, stabil drift og høj oppetid. Vi arbejder kontinuerligt med, at optimere og automatisere vores arbejdsgange og processer.

ITIL spiller derfor en afgørende rolle i det daglige arbejde og det vil være en fordel hvis du har kendskab og forståelse for de driftsprocesser der bruges heri for eksempel incident management, problem management, change management, patch management eller capacity management.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.