Artikel top billede

(Foto: Andy Highland)

Tradeshift-stifter Christian Lanngs selskab trækker dansk it-succes i retten for manglende betalinger

Tradeshift-medstifter Christian Lanng samt den tidligere Tradeshift-CFO Peter van Pruissen sagsøger nu det danske it-selskab Dexi.io, der blev solgt for et trecifret millionbeløb i sommer. De to Tradeshift-profiler har ikke fået den betaling, de er blevet lovet for at rådgive selskabet, lyder anklagen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se, hvorfor Christian Lanng sagsøger Dexi
  • Få indblik i stævningen
780
4 min
(Opdateret: Christian Lanng oplyser til Computerworld efter artiklens udgivelse, at Peter van Pruissen ikke har orienteret ham om stævningen, hvorfor han ikke kender til sagsanlægget. Christian Lanng understreger yderligere, at han intet ønske har om at lægge sag an mod Dexi.)

En strid mellem en håndfuld kendte, danske tech-iværksættere har vist sig at være uløselig internt - derfor havner sagen nu i retten.

Tradeshift-medstifter Christian Lanng og den tidligere CFO i Tradeshift Peter van Pruissen lægger sag an mod det danskstiftede it-selskab Dexi via deres fælles selskab.

Sagsanlægget kommer nogle måneder efter, at Dexi-stifterne Jacob Laurvigen og Henrik Hofmeister i august 2022 solgte Dexi for et trecifret millionbeløb.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter