Artikel top billede

Elon Musk sælger igen Tesla-aktier for milliarder

Elon Musk sælger endnu engang ud af sin enorme beholdning af Tesla-aktier. Nu er hans ejerskab af elbilselskabet nede på 14 procent.

Elon Musk sælger nu igen Tesla-aktier for at finansiere sit giga-opkøb af Twitter.

Fra 4. til 8. november har han solgt 19,5 millioner aktier i Tesla, svarende til omkring fire milliarder dollar eller knap 30 milliarder kroner, skriver Wall Street Journal.

Tesla-direktøren, der er blevet verdens rigeste mand på netop sin store aktiebeholdning i Tesla, har solgt aktier i elbilselskabet for mere end 19 milliarder dollar i år alene.

Han udtalte sig om sit aktiesalg i april og august, hvorefter det lød, at han ikke planlagde at sælge yderligere aktier. Men nu er der alligevel solgt for et par milliarder.

Det er små to uger siden, at Elon Musk overtog ejerskabet og styringen af Twitter. I forbindelse med købet fremskaffede han finansiering for 33,5 milliarder dollar, lyder det.

Samtidig tog Twittter en lån på omkring 13 milliarder dollar, som en del af overtagelsen, da selskabet blev afnoteret.

Tesla-aktien er faldet med mere end 50 procent fra toppen tilbage i november sidste år.

Efter de sidste aktiesalg fra Elon Musk, så er hans ejerskab nede på 14 procent i Tesla.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere