Artikel top billede

Der er plads til 69.900 tilskuere på Levi´s stadion. Og der var godt fyldt op søndag da 49´ers spillede mod Los Angeles Chargers. (Foto: Lars Jacobsen)

Reportage: Til amerikansk fodbold-fest i San Francisco for at se på øl, pølser og data

San Francisco: Når 49'ers spiller på Levi's stadion i Santa Clara følger ledelsen ølsalget minut for minut. Amerikansk fodbold handler om øl, pølser - og så masser af data i realtid. Tag med ind bag kulisserne og se hvordan.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvordan kæmpe-stadion udnytter og arbejder med kundedata i realtid.
626
3:15 min
San Francisco: 49'ers fra San Francisco spillede søndag lokal tid mod Los Angeles Chargers. Men først skulle vi lige have faldskærmsudspringerne med det amerikanske flag til at lande midt på banen.

Og derefter to jagerfly fra den lokale 144th Fighther Wing fra Fresno med efterbrænderne tændt til at flyve lavt over Levi's stadium i bydelen Santa Clara, lidt syd for San Francisco.

Derefter skulle vi også lige se cheerleaderne danse og have et par reklamepauser, før bolden gives op til hvad der føles som nogle minutters spil, før der endnu engang er pause.

Det handler om data - og pølser og øl
Det et meget amerikansk på den sjove og overvældende måde, som tæller både 69.000 fans, der ankommer i store trucks og et pauseband fra den lokale militærbase i kamuflageuniformer.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

“Du er godt klar over, at du lige har været en del af verdens første videoopkald med Skype, ikke?” Jeg er ellevild, da det går op for mig

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Rival dropper al salg af laserprintere af miljøhensyn - men Konica Minolta ser helt anderledes på sagen: Sådan fremmer vi bedst miljøet

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Konsulentkæmpen Emagine - tidligere kendt som ProData - vinder kæmpe DSB-kontrakt til 300 millioner kroner

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Anvendes hos både Tesla og Twitter: Her er Elon Musks seks regler for ‘vanvittig produktivitet’

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Med sine 10 udviklere skal CIO Jan Rye Andersen konkurrere mod kæmpe-spillere med flere hundrede udviklere