Artikel top billede

I 2021 købte SAP en finsk startup for en hemmelig pris. Nu lanceres resultatet - og det betyder at kan alle blive SAP-udviklere

Teknologien er allerede populær hos store danske virksomheder. Men nu lancerer SAP sin egen løsning kaldet Build. Målet er at få tusindvis af udviklere i gang på kort tid.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indsigt i hvad du kan med SAP no-code løsning kalde Build
  • Hvad det er for løsninger SAP nu slår sammen til ét produkt, som forretningen kan bruge med begrænset hjælp fra it
  • Hvorfor økosystemer og app stores er så afgørende for de store firmaer som SAP, Microsoft og Salesforce
771
4 min
Tech Ed, San Francisco: Udviklere er en mangelvare. Og især SAP-udviklere står, på trods af deres ofte høje pris, øverst på mange virksomheders ønskeliste.

Den mangel er ærgerlig for den enkelte virksomhed, men for firmaer som SAP er det mere kritisk, fordi manglen på kompetencer i sidste ende kan få kunder til at skifte platform.

Netop det er sandsynligvis en af de tungtvejende grunde til, at SAP tirsdag lancerer den såkaldte no-code platform kaldet Build på TechEd-konferencen i Las Vegas.

Computerworld har inden konferencen haft mulighed for at se systemet demonstreret ved et særligt preview for særligt inviterede medier og analytikere i San Francisco.

Her viste SAP, hvordan man ved hjælp af grafiske elementer kan skabe en række forretnings-applikationer, mobile apps eller automatiseringer.