Artikel top billede

(Foto: Unsplash / Marten Bjork)

Reklamegigant advarer: At annoncere på Twitter er med ’høj risiko’

Reklame-giganten bag kampagner fra blandt andet Google, Nestle og Coca Cola anser nu Twitter som et risikofyldt foretagende.

En af klodens ledende annoncører, GroupM fra klodens største reklame-gruppe WPP, er begyndt at orientere sin kunder om, at markedsføring på Twitter indebærer en ’høj risiko’.

Gruppen håndterer højt profilerede kunder som Google, Coca Cola, Mars, L’Oreal, Bayer, Nestle og Unilever.

Meldingen kommer efter at to øvrige annonce-giganter, IPG og Omicron, har anbefalet sine kunder til at indstille annoncering på det sociale nyhedsmedie. Det skriver tech-mediet The Verge.

Anbefalingerne kommer efter overtagelsen af Elon Musk har sendt tjenesten ud i en kaotisk periode, med blandt andet massefyringer og masseopsigelser, fejlslagen lancering af en abonnementsmodel og svigtende moderation på platformen.

I følge reklamegiganten vil GroupM se følgende tiltag på platformen, før risikomærkningen fjernes:

  • Retur til ’baseline NSFW’ niveau
  • Nyt it-sikkerheds-, tillids-, privatlivssikring samt sikkerheds-ledelse
  • Oprettelse af interne guidelines
  • Gennemsigtighed vedrørende planer der kan påvirke bruger og brand-sikkerhed.
  • Forpligtelse til moderation af indhold og evne til at håndhæve platformens regler.
En indstilling af annoncering fra klodens største annoncører vil være en streg regning for Elon Musks Twitter, som siden overtagelsen har styrtblødt penge. Ifølge Elon Musk selv, mister virksomheden fire millioner dollar om dagen, svarende til knap halvanden milliard årligt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere