Artikel top billede

Vi har fundet 10 sikkerheds-stillinger, som er ledige netop nu

Er du på udkig efter et nyt it-sikkerheds-job, så har vi fundet en række stillinger, som du kan søge lige nu.

I denne uge har vi fokus på sikkerhed. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Riskpoint, Nordfyns Bank og Politiets Efterretningstjeneste.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Nordfyns Bank søger it-konsulent, Odense

Spændende job for dig med bred indsigt indenfor for it-området samt it-sikkerhed og governance.

Vi søger en it-konsulent til bankens hovedkontor beliggende ved Banegårdscentret i Odense. Banken har egen p-plads ved bygningen.

I Nordfyns Bank har vi fokus på at bruge så meget af vores tid som muligt til at tale med vores kunder.

Det kræver maksimal it-anvendelse, og en væsentlig del af opgaven bliver at medvirke til en fortsat styrkelse af it- og forretningsudviklingsområdet - både i forhold til optimering af interne processer og til den forretningsmæssige del.

Du har en relevant baggrund og uddannelse på bachelorniveau eller tilsvarende niveau opnået gennem erhvervserfaring.

Du har erfaring med eller interesse for it-sikkerhed og it-governance.

Du er kendetegnet ved at være en holdspiller med et højt drive og ved at du tager ejerskab på de forskellige opgaver, hvor du er er involveret.

Læs hele annoncen her.

Sikkerhedsstyrelsen søger datawarehouse-engineer, Esbjerg

Vil du være med til at opbygge og vedligeholde Sikkerhedsstyrelsens dataløsninger?

Har du lyst til at være med til at sætte rammerne for en endnu mere effektiv brug af data, og sætte dit præg på vores data platform? Så vil vi blive glade for at høre fra dig.

Vi er ved at starte op med etablering af et nyt datawarehouse og dataprincipper og søger en stærk Data Warehouse profil.

Rent arbejdsmæssigt vil du blive placeret i Sikkerhedsstyrelsens digitaliseringsafdeling, hvor der er kort fra idé til handling.

Vi er en digital myndighed, som ved hjælp af datadrevet markedsovervågning og tilsynsaktiviteter bidrager til, at Danmark er et attraktivt land at drive virksomhed i og ikke mindst et trygt land for forbrugerne.

Digitalisering består af fire teams og tilsammen 26 kollegaer. I digitalisering har vi ansvar for it-drift, it-sikkerhed, arkitektur, datamanagement og udvikling.

En bred vifte af opgaver, der tilsammen sikrer udvikling af data-drevne processer og systemer til gavn for vores brugere.

Læs hele annoncen her.

Arbejdernes Landsbank søger it-security controller til it-sikkerhed og beredskab, Glostrup

Vi søger to ildsjæle inden for it-sikkerhed, der vil bidrage til at danskerens foretrukne bank for 13. år i træk fortsat kan give vores kunder den bedste oplevelse, fordi vi løbende udvikler, implementerer og kontrollerer it-sikkerhedsforanstaltninger.

Du bliver en del af et mindre nyoprettet team i bankens it-sikkerhed og beredskab, med beliggenhed i Glostrup, på to medarbejdere, og der er derfor gode muligheder for at bidrage til opbygningen af teamets kompetencer og processer.

Teamet har ansvaret for den operationelle del af bankens it-sikkerhed og beredskab, hvilket betyder at vi skal sikre vores it-sikkerhedsstrategi bliver korrekt implementeret, eksekveret og kontrolleret.

Vi har stort fokus på opfølgning på nogle af bankens største outsourcing aftaler, primært aftaler med BEC Financial Technologies og Microsoft, og du skal bidrage til at teamet øger bankens efterlevelse af de krav, der stilles til it-sikkerhed, beredskab og opfølgning på outsourcing.

Læs hele annoncen her.

Riskpoint søger it-infrastrukturtalent med Azure Cloud-forståelse, København

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af Microsofts løsninger som for eksempel: Azure, Microsoft 365, Online Exchange, Intune, Defender endpoint og Business Central? Kan du lide at automatisere og scripte infrastruktur i Ansible, Terraform eller PowerShell?

Så er du måske vores nye it-infrastrukturtalent?

Vi søger et serviceminded og motiveret it-infrastrukturtalent, hvis viden og ekspertise vil kunne sikre en stabil drift og som har lyst til at arbejde på langsigtede it-projekter.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig. Du bliver en del af vores unge ambitiøse it-team med reference direkte til vores CTO.

Du vil blive en del af en helt unik arbejdsplads, hvor vi har en sund kombination af faglige udfordringer og en god work-life balance.

Læs hele annoncen her.

Jyske Bank søger specialist i it-sikkerhed til central rolle i OpSec-afdeling, Silkeborg og Lyngby

Hos Jyske Bank har vi samlet en række meget forskellige kompetencer i teamet ”Operationel it-sikkerhed” (OpSec). Teamet arbejder med både teknisk it-sikkerhed, risikostyring og en del it-jura, og det har vist sig at være et særdeles effektivt line-up.

Brugeradfærd, branchekrav og trusselsbillede ændrer sig dog hastigt.

Det både skal og vil vi imødegå. Derfor vil vi gerne udbygge og udvikle indsatsen yderligere og opruster i første omgang med en it-sikkerhedsspecialist.

Han/hun får en helt central rolle i udviklingen af vores sikkerhedsfunktion, og skal sammen med teamet sørge for, at vi altid er operationelt sikre.

Det er her, du måske kommer ind.

Vores OpSec-team er blevet en vigtig del af hele bankens drift, og vi oplever en stadig større opmærksomhed fra kollegaer i helt andre afdelinger.

Læs hele annoncen her.

Twins Consulting søger for National Enhed for Særlig Kriminalitet Cyber specialist, Glostrup

Som en del af sektionen for High Tech Crime (HTC) vil du i tæt samarbejde med dine specialiserede kolleger bidrage med teknisk rådgivning, efterforskning og analyse i konkrete straffesager – både i sager om hacking og i andre typer forbrydelser, hvor it indgår som et redskab, eller hvor data fra computersystemer kan underbygge efterforskningen.

Du vil indgå i et team af dedikerede cyber eksperter, hver med deres speciale som er deres hovedbeskæftigelse, men som også kan assistere inden for andre specialer. Specialerne kan for eksempel være digital forensics af blandt andet beslaglagte servere, efterforskning af kryptovalutaspor og netværksanalyse.

Vores eksperter er endvidere meget opmærksomme på at holde deres viden opdateret og at innovere inden for deres felt, hvilket derfor også vil være en forventning til dig, som vores nye kollega.

HTC arbejder ofte på tværs af organisationen med forskellige faglige specialer, og du har mulighed for at præge opgavefokus.

Arbejdet foregår mest på kontoret, men også hos politiets samarbejdspartnere og berørte virksomheder og borgere.

Læs hele annoncen her.

Region Midtjylland søger it-specialister til at drifte og udvikle én af Danmarks største it-installationer, Aarhus

Vil du arbejde i et stort it-landskab, hvor du hver dag leverer sikker og stabil drift samt digitalisering til nogle af landets bedste hospitaler?

Vi er løbende på udkig efter både de dygtigste it-specialister og de største it-talenter, som ønsker et meningsfyldt job med rig mulighed for at udvikle og forvalte vores driftsplatform.

Vi er i it-afdelingen mere end 530 medarbejdere, hvoraf de over 100 medarbejdere i it-drift året rundt har ansvaret for at drifte og udvikle it til regionens hospitaler og andre enheder.

Hver dag arbejder vi for at forbedre hverdagen for de mange kolleger på hospitalerne og i ambulancerne; Det kræver en masse dygtige specialister, som vi løbende er på udkig efter.

Vi vil have dig med på holdet, uanset om du er nyuddannet med et stort talent, eller hvis du har erfaring med drift af store it-systemer – men du skal brænde for det, du laver.

Læs hele annoncen her.

Politiets Efterretningstjeneste søger netværks- og sikkerhedsspecialister i PET, Søborg

Vil du bruge dine kompetencer hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed?

Og vil du være med til at sætte fart på PET’s digitale udvikling? Så er du måske vores nye netværks- og sikkerhedsspecialist.

Som netværks- og sikkerhedsspecialist i PET skal du være med til at indfri vores ambition om at skabe et it-landskab, hvor data er omdrejningspunktet, og hvor vi arbejder med nye teknologier for at sikre den bedst mulige digitale understøttelse af vores kerneopgave, nemlig at passe på Danmark, Rigsfællesskabet og danske interesser i udlandet.

Det gælder, når vores livvagter skal beskytte VIP’er, når vores analytikere skal tygge store datamængder for at afdække nye trusler, og når vores aktionsstyrke er ude på en hemmelig operation. Læs mere om vores ambitioner på digitaliseringsområdet.

Læs hele annoncen her.

DR søger it-sikkerhedsmedarbejder, København

Til DR Teknologi søger vi en skarp it-sikkerhedsmedarbejder, som skal hjælpe med at sikre en effektiv styring og udvidelse af DR’s forsvar mod cyberangreb.

I et team af ambitiøse og dygtige kollegaer, videreudvikler vi nødvendige sikkerhedsindsatser, som sikrer at DR fortsat effektivt kan producere og distribuere public service-indhold til danskerne, døgnet rundt, alle ugens dage.

Har du et godt kendskab til cybersikkerhed samt viden om risikostyring og it-beredskab? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Vi håber at finde en ambitiøs og dygtig kollega til vores it-sikkerhedsteam i DR Teknologi – en, der enten har relevant erfaring fra en tilsvarende funktion eller er nyuddannet indenfor it-sikkerhed, gerne målrettet risikostyring og beredskab.

I it-sikkerhedsteamet sætter vi den overordnede retning for informationssikkerhed i hele DR og vi er med til at sikre en effektiv styring og udvikling af DR’s forsvar mod cyberangreb.

Din rolle i teamet bliver bl.a. at sikre en kontinuerlig risikostyring og at administrere DR's it-beredskab.

Læs hele annoncen her.

OK søger en cybersecurity specialist, Viby J

Vores virksomhed vokser, og derfor udvider vi it-sikkerhedsområdet. Det er her, du kommer ind i billedet. Kan du rådgive vores organisation - og datterselskaber omkring tekniske sikkerhedsaspekter og formidle nye løsninger og tiltag på tværs af organisationen?

Brænder du for at arbejde med it-sikkerhed og kan du se dig selv som en del af et specialiseret team for security compliance i en større kompleks virksomhed? Så læs videre her.

Uddannelsesmæssigt er du eksempelvis ingeniør, softwaredesigner, softwareingeniør, datalog eller har lignende baggrund.

Du har mere end to års erhvervserfaring efter endt uddannelse, hvor du kan have arbejdet som it-sikkerhedsspecialist, it-sikkerhedskonsulent eller i en anden relevant sikkerhedsstilling inden for cybersikkerhed og sikkerhedscompliance eller Forensic.

I OK-koncernen ved vi, at vores medarbejdere er rygraden i forretningen. Derfor vil vi gerne passe på dig og gør det blandt andet ved at tilbyde et arbejdsmiljø, der sikrer, at du bliver langtidsholdbar.

Din faglige udvikling vægter vi højt, hvor der vil være rig mulighed for deltagelse i seminarer, konferencer, videreuddannelse og samarbejde samt daglig sparring med højt kvalificerede kolleger.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.