Artikel top billede

Cloud-virksomhed får 1,5 milliarder kroner i lån fra EU-bank for at ekspandere i Europa

Lånet skal være med til at finansiere cloud-virksomhedens ekspansion, der blandt andet skal resultere i 10 nye europæiske datacentre.

Den Europæiske Investeringsbank (EIB) giver et lån på 200 millioner euro, hvilket svarer til 1,48 milliarder kroner, til den franske software-udbyder OVHcloud.

Det sker for at hjælpe virksomheden med at ekspandere i Europa.

Det fremgår af en fælles erklæring fredag.

Lånet skal støtte OVHclouds planer om at øge virksomhedens internationale udvikling, der blandt andet omfatter åbningen af 15 nye datacentre, hvoraf 10 af dem vil være placeret i Europa.

Det skal ske inden udgangen af 2024.

Det er første gang, EIB yder sådan et lån til et maksimalt beløb til en ren cloud-markedsaktør.

I den fælles erklæring lyder det dog, at det er i tråd med EU’s strategi for at styrke kontinentets autonomi inden for nye teknologier.

OVHcloud er en fransk cloud-udbyder, der driver over 450.000 servere inden for 33 datacentre på tværs af fire kontinenter for at nå 1,6 millioner kunder i over 140 lande.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere