Valtech forbedrer bundlinien med 23 mio.

Det danske internetkonsulenthus Valtech har løftet et underskud i 2003 på 20 millioner kroner til et overskud på 2,8 millioner i 2004 og forventer, at 2005 bringer en yderligere vækst på 15 procent. Nye kunder og en tilpasset organisation får æren for fremgangen.

Resultatet på bundlinjen i 2004 for det danske internetkonsulenthus Valtech, der er den danske afdeling af den franske Valtech-koncern, blev knap 2,8 millioner kroner.

Et positivt resultat når man sammenligner med årsregnskabet året inden, hvor resultatet blev et underskud på omkring 20 millioner kroner.

? En af grundene til, at det er lykkedes os at vende udviklingen er, at vi afsluttede vores projekt hos DSB, som vi tabte en del penge på, i 2003. Så forretningen har været uden tabsgivende projekter i år, siger Lars Bladt, administrerende direktør i Valtech.

24 nye kunder

Derudover har Valtech fået 24 nye kunder i 2004 og har måttet ansætte flere medarbejdere for at følge med efterspørgslen.

? Der har ikke været nogle specielle milepæle i året. Vi gik ikke ud og landede en kæmpeordre, så jeg kunne læne mig tilbage og slappe af. Derimod kan du sige, at det er mange bække små i form af nye kunder og så det, at vi har fastholdt de eksisterende kunder, siger Valtech-direktøren.

Valtech A/SÅrsregnskab
Millioner kroner20042003
Omsætning42,248,8
Resultat før renter, skat, af- og nedskrivninger (EBITDA)1,9-19,2
Resultat før skat --
Resultat2,8-20,2
Egenkapital7,85,0
Antal ansatte5345
Lars Bladt henviser også til, at Valtech har haft succes med at udnytte synergieffekten mellem kompetencer og medarbejdere i de to afdelinger i København og Århus.

Resultatet for 2004 og den stigende interesse i markedet får Valtech til at forvente, at omsætningen i indeværende år stiger med yderligere 15 procent.

De to første måneder af 2005 er ifølge Lars Bladt gået over forventning.

? Væksten i 2005 skal ske organisk ved at vi henter flere nye kunder ind og fastholder de eksisterende. Der bliver ikke tale om opkøb i 2005, fastslår Lars Bladt.

En anden forventning er en vækst i overskuddet på driften på 10 procent i 2005, hvilket er en fordobling i forhold til 2004.

Moderselskab i plus

Moderselskabet i Frankrig og resten af koncernen omsatte sidste år for 630 millioner kroner, hvilket resulterede i et overskud på driften på 35 millioner kroner.

? Moderselskabet afleverede regnskab her til morgen, og det kom ud med et netto-overskud på 9,7 millioner kroner, siger Lars Bladt.

Han siger videre, at samtlige budgetposter i både det franske moderselskab og det danske datterselskab er sorte tal både før og efter afskrivninger og efter skat.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere