Artikel top billede

Tesla slår rekord i antallet af solgte biler

Tesla levererede 40 procent flere biler i 2022 end i 2021.

Elon Musks elbilsfirma Tesla er netop kommet med tal for fjerde kvartal af 2022, og selskabet leverede 405.278 biler til kunderne i årets sidste kvartal, mens selskabet producerede 439.701 biler.

For året 2022 har Tesla haft sit bedste år i forhold til levering og slået sin egen rekord med 1.313.851 biler leveret. Det er en stigning på 40 procent i forhold til 2021. Det er ud af 1.369.611 producerede biler.

Det er bilselskabets model 3/Y, som står for langt de fleste leveringer med 1.247.146 styks, mens model S/X blot har stået for 66.705.

”Vi fortsatte med overgangen til en mere jævn regional blanding af køretøjsbyggerier, hvilket igen førte til en yderligere stigning i antallet af biler i transit i slutningen af ​​kvartalet,” skriver Tesla i meddelelsen.

Tesla vil komme med de finansielle resultater for kvartalet og hele 2022, efter markedsluk på den amerikanske børs onsdag 25. januar 2023.

”Tak til alle vores kunder, medarbejdere, leverandører, aktionærer og supportere, som har hjulpet os med at opnå et fantastisk 2022 i lyset af betydelige COVID- og forsyningskæderelaterede udfordringer gennem året,” meddeler Tesla.

Teslas aktie er faldet med 69 procent det seneste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere