Artikel top billede

Tesla slår rekord i antallet af solgte biler

Tesla levererede 40 procent flere biler i 2022 end i 2021.

Elon Musks elbilsfirma Tesla er netop kommet med tal for fjerde kvartal af 2022, og selskabet leverede 405.278 biler til kunderne i årets sidste kvartal, mens selskabet producerede 439.701 biler.

For året 2022 har Tesla haft sit bedste år i forhold til levering og slået sin egen rekord med 1.313.851 biler leveret. Det er en stigning på 40 procent i forhold til 2021. Det er ud af 1.369.611 producerede biler.

Det er bilselskabets model 3/Y, som står for langt de fleste leveringer med 1.247.146 styks, mens model S/X blot har stået for 66.705.

”Vi fortsatte med overgangen til en mere jævn regional blanding af køretøjsbyggerier, hvilket igen førte til en yderligere stigning i antallet af biler i transit i slutningen af ​​kvartalet,” skriver Tesla i meddelelsen.

Tesla vil komme med de finansielle resultater for kvartalet og hele 2022, efter markedsluk på den amerikanske børs onsdag 25. januar 2023.

”Tak til alle vores kunder, medarbejdere, leverandører, aktionærer og supportere, som har hjulpet os med at opnå et fantastisk 2022 i lyset af betydelige COVID- og forsyningskæderelaterede udfordringer gennem året,” meddeler Tesla.

Teslas aktie er faldet med 69 procent det seneste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere