Artikel top billede

De dyre Airpods Pro 2 står til at få en langt billigere pendant fra Apple. (Foto: Apple)

Apple brygger på ekstra billige Airpods

En slags Airpods 'light' til en skarp pris skulle være på vej i løbet af 2023.

Apples serie af fikse kabelfrie hovedtelefoner, Airpods, står overfor en familieforøgelse – i hvert fald ifølge Apple-analytiker Jeff Pu gfra analysehuset Haitong Intl Research.

Ifølge kilder tæt på selskabets underleverandører vil Apple udgive et sæt såkaldte ’Airpods Lite’ en gang i 2023. Det skriver netmediet 9to5mac.

Det nye headset vil ifølge mediet lande i bunden af Apples sortiment til en pris, der angiveligt vil ligge under de 129 dollar som selskabets billigste Airpods, version 2.0.

Prisen kunne lande helt ned omkring de 99 dollar, hvilket vil svare til lidt over 700 kroner før eventuelt told og moms.

Ifølge analytikeren forventer Apple, at efterspørgslen efter Airpods generelt vil dale igennem 2023, hvilket vil få antallet af solgte Airpods til at falde til 63 millioner mod 73 millioner i løbet af 2022.

Apples nyeste Airpods er de reviderede Airpods Pro, som udkom i efteråret 2022 i toppen af Apples portefølje af in-ear hovedtelefoner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere