Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

It-nedbrud hos luftfartsmyndighed skaber forsinkelser for hundredevis af fly

De amerikanske luftfartsmyndigheder F.A.A er ramt it-problemet, hvilket betyder at flyafgange ind og ud af USA er blevet tvunget til at blive på jorden.

En fejl i et system hos de amerikanske luftfartsmyndigheder FAA betyder at fly over alt i USA blev tvunget til at blive på jorden.

Det skriver New York Times.

Ifølge avisen drejer det sig om et meddelelsessystem kaldet Notice to Air Missions System, og problemerne har ført til forsinkelser for mere end 700 flyafgange ind og ud af USA.

Omfang er ukendt

Det fulde omfang af forsinkelserne er endnu ikke kendt.

Myndigheden oplyser til New York Times, at det i øjeblikket er i gang med at gennemføre de sidste valideringer og tjek af systemerne.

“F.A.A arbejder påat genetablere Notice to Air Missions System,” lyder det ifølge F.A.A i en meddeles til New York Times.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere