Artikel top billede

(Foto: CIO US)

Sikkerhedsfirma med speciale i software til politiet hacket: Tophemmelige dokumenter lækket

Sikkerhedsfirmaet Odin Intelligence, som leverer software og services til det amerikanske politi, er selv ramt af et alvorligt angreb, hvor hackere har stjålet store mængder hemmelige data og slette både original og backup.

En voldsom mængde tophemmelige dokumenter fra de amerikanske politimyndigheder er blevet stjålet og lækket efter en angreb på sikkerhedsselskaber Odin Intelligence, som er specialister i software og servives til de amerikanske politimyndigheder. Det skriver Techchrunch.

Dokumenterne indeholder blandt andet detaljerede oplysninger om taktiske planer i forbindelse med forestående politiaktioner, gerningssted-undersøgelser og mistænkte kriminelle.

De cyberkriminelle bag angrebet kalder sig All Cyber-Cops Are Bastards”.

Gruppen foretog angiveligt angrebet mod Odin Intelligence efter, at selskabets topchef forsikrede, at Odins app kaldet Sweepwizard var fuldstændig sikker, selv om en rapport fra Wired kunne fortælle, at appen var usikker og lækkede data om politi-aktiviteter til nettet.

De kriminelle skal også have offentliggjort Odins AWS-nøgler samt kopieret flere gigabyte data fra Odins systemer for derefter at slette både original-data og backup.