Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon)

Stor Mac-nyhed først i april: Nu kommer der en kæmpe ’Air’

Apples længe rygtede store version af slanke Macbook Air bliver angiveligt lanceret i begyndelsen af april måned.

Apples mindste og letteste Mac i lang tid, den slanke Macbook Air, har siden 2018 eksisteret ene og alene i porteføljen, som tidligere talte både en lille og en stor version med henholdsvis 11,6 og 13,3 tommer skærm.

Selv det omfattende redesign, som Apple introducerede i 2022 sammen med den stærke og strømeffektive M2-processor, blev ikke lejligheden til at offentliggøre en makker til Apples Macbook Air.

Det har ellers svirret med rygter længe om en større version af den slanke Macbook – og ifølge netmediet 9to5mac skulle den omsider være på trapperne.

En stor sending af skærmpaneler på 15,5 tommer er ifølge leverandørkilder sat i produktion, hvilket mere end antyder, at den nye Macbook Air altså vil få sig en væsentlig større skærm end de 13,6 tommer, man finder i den mindre model.

Timingen på produktionen stemmer overens med en lanceringen i begyndelsen af april måned.

Den nye Macbook Air 15

Sammenstykker man de verserende oplysninger og mest troværdige rygter om den nye Macbook Air kan man tegne følgende billede af hvordan den nye Macbook Air vil se.

Udgangspunktet bliver den nye Macbook Air, og dennes åleslanke aluminiumsprofil på bare 1,13 centimeter. Fine detaljer såsom den magnetiske MagSafe oplader vil også være at finde her.

Den større skærm vil dog betyde at den vægtmæssigt vil blive tungere, men den slanke profil bør holde vægten nede omkring de halvanden kilo.

Med den nye Macbooks større fodaftryk vil Apple, ifølge Apple analytiker Ming Chi-Kuo, finde plads til en kraftigere processor end den M” man finde i den mindste model. Her vil det altså være muligt at konfigurere maskinen med en M2 Pro CPU og dermed få et væsentligt performance-løft.

En mindre Macbook skulle ifølge Bloomberg også være i kortene. Denne forventes dog først at komme i spil sidst på året eller først en gang i 2024.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere