Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon)

Stor Mac-nyhed først i april: Nu kommer der en kæmpe ’Air’

Apples længe rygtede store version af slanke Macbook Air bliver angiveligt lanceret i begyndelsen af april måned.

Apples mindste og letteste Mac i lang tid, den slanke Macbook Air, har siden 2018 eksisteret ene og alene i porteføljen, som tidligere talte både en lille og en stor version med henholdsvis 11,6 og 13,3 tommer skærm.

Selv det omfattende redesign, som Apple introducerede i 2022 sammen med den stærke og strømeffektive M2-processor, blev ikke lejligheden til at offentliggøre en makker til Apples Macbook Air.

Det har ellers svirret med rygter længe om en større version af den slanke Macbook – og ifølge netmediet 9to5mac skulle den omsider være på trapperne.

En stor sending af skærmpaneler på 15,5 tommer er ifølge leverandørkilder sat i produktion, hvilket mere end antyder, at den nye Macbook Air altså vil få sig en væsentlig større skærm end de 13,6 tommer, man finder i den mindre model.

Timingen på produktionen stemmer overens med en lanceringen i begyndelsen af april måned.

Den nye Macbook Air 15

Sammenstykker man de verserende oplysninger og mest troværdige rygter om den nye Macbook Air kan man tegne følgende billede af hvordan den nye Macbook Air vil se.

Udgangspunktet bliver den nye Macbook Air, og dennes åleslanke aluminiumsprofil på bare 1,13 centimeter. Fine detaljer såsom den magnetiske MagSafe oplader vil også være at finde her.

Den større skærm vil dog betyde at den vægtmæssigt vil blive tungere, men den slanke profil bør holde vægten nede omkring de halvanden kilo.

Med den nye Macbooks større fodaftryk vil Apple, ifølge Apple analytiker Ming Chi-Kuo, finde plads til en kraftigere processor end den M” man finde i den mindste model. Her vil det altså være muligt at konfigurere maskinen med en M2 Pro CPU og dermed få et væsentligt performance-løft.

En mindre Macbook skulle ifølge Bloomberg også være i kortene. Denne forventes dog først at komme i spil sidst på året eller først en gang i 2024.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere