Artikel top billede

Spor af Googles ’Bard’ chatbot dukker op i Chromebooks

Noget tyder på, at Google arbejder på at få flettet sin chatbot-assistent ind ChromeOS.

Nyeste versioner af Googles styresystem til Chromebooks indikerer, at Google undersøger mulighederne for at integrere sin ’Bard’ chatbot ind systemet.

Ifølge netmediet 9to5Google findes flere anvisninger i ChromeOS-styresystemet til en ’Conversational Search’ altså en samtale-baseret søgemaskine i lighed med den notorisk ChatGPT.

Sporene dukker op blot en uge efter, at Google kunne løfte sløret for sin AI-baserede konkurrent til ChatGPT, døbt ’Bard’. Inde i ChromeOS dukker der lignende kode, der henviser til ’Brad’ en mulig omskrivning af Googles Bard-bot.

Blot få timer efter mediets publikation af sine opdagelser, fik Google fjernet sporene til Google eventuelle implementering af Bard ind i ChromeOS-systemet.

Mediet noterer her, at det mest relevante arbejde stadig foreligger, hvilket indikerer af Google ikke har opgivet Bard-integrationen men i stedet vil holde kortene ind til kroppen indtil videre.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere