Artikel top billede

Apples VR-headset bliver igen forsinket: Lancering flyttes til stort event

Det tyder på at Apples kommende VR/AR headset igen er forsinket. I stedet bliver lanceringen flyttet til det store WWDC-event i juni.

Apples udvikling med sit bud på et headset til Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR) synes igen at have ramt nogle snubletråde.

Efter at have været spået en snarlig debut her til foråret, erfarer finansmediet Bloomberg, at Apple nu sigter efter at være klar med headsettet til selskabets årlige udvikler-messe, WWDC, som løber af stablen i begyndelsen af juni måned.

Der er kommet flere indikationer på, at headsettet vil blive kaldt ’Apple Reality Pro’, mens det bliver drevet frem af et nyt RealityOS-styresystem, mens regnekræfterne sikres af en af Apples stærke M2-processorer.

Pro-branding og rygtemøllen tyder begge på, at der bliver tale om et dyrt produkt. Prisen er ifølge Bloombergs Apple-analytiker, Marg Gurman, i stand til at ryge helt op til 3.000 amerikanske dollar. Altså omkring 21.000 kroner før eventuel moms og told.

Selvom Apples headset bliver udskudt, lader det til at der alligevel bliver lanceret nye produkttyper fra Apple her i foråret.

Her forlyder det, at Apple i april måned vil løfte sløret for en kæmpestor variant af sin ellers lette og slanke Macbook Air, hvor skærmen får lov til at strække sig over 15,5 tommer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere