Artikel top billede

(Foto: Solen Feyissa/Unsplash)

Facebook på vej med betalingsløsning: Du skal punge ud, hvis du vil have adgang til denne funktion

Mark Zuckerberg har muligvis skelet til Elon Musk og Twitter. For nu vil han også have brugerne til at punge ud, hvis de vil have adgang til en særlig funktion.

Elon Musk har længe forsøgt at få Twitter-brugerne til at betale et månedligt beløb for at få adgang til et lille blåt flueben ud for deres navn.

Nu er Facebooks moderselskab Meta klar til at forsøge sig med noget lignende.

Således oplyser Mark Zuckerberg i et Facebook-opslag, at selskabet nu vil udrulle abonnementstjenesten Meta Verified, som blandt andet kan fungere som et værn mod identitetstyveri.

Koster 84 kroner

Verificeringen sker ved hjælp af et statslige ID-løsninger, og det koster 11,99 dollar om måneden, hvilket svarer til 84 danske kroner, at få adgang til tjenesten.

Når du er verificeret vil det bliver markeret med et blåt emblem på din profil og de betalende brugere får samtidig direkte adgang til kundesupport hos Meta.

Tjenesten bliver i den kommende uge udrullet i Australien og New Zealand, men snart vil den blive gjort tilgængelig i flere lande, oplyser Mark Zuckerberg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere